Acasă Telefoane Chinezesti Elephone anunta oficial un telefon ce are un display cu raport 18:9

Elephone anunta oficial un telefon ce are un display cu raport 18:9

0

Elephone anunta oficial un telefon ce are un display cu raport 18:9, insa nu ne dau si detalii suplimentare despre pretul posibil, specificatii tehnice sau alte date, se multumesc cu un anunt oficial si cu o poza pe care o puteti vedea mai jos.

Este totusi posibil sa fie vorba despre Elephone S8, acesta a fost anuntat oficial cam de multa vreme dar pana acum nu se stiu date noi, acesta urma sau urmeaza sa fie ceva in genul lui Xiaomi Mi Mix. Insa, tot ei spun ca va avea un display in genul celui de pe LG G6 sau de pe noul Samsung Galaxy S8, asta se traduce printr-un aspect 18:9 si un raport foarte bun dintre suprafata frontala si display.

Elephone anunta oficial un telefon ce are un display cu raport 18:9

Ramane de vazut daca un design in genul Xiaomi Mi Mix va putea integra un astfel de display si pana la urma cum se va numi acest telefon, este posibil sa nu fi abandonat totusi proiectul Elephone S8 si in curand sa aflam mai multe detalii despre aceste noi modele, observam ca de la o perioada cei de la Elephone “joaca” in liga mare, cel putin cu aceste prezentari oficiale, ceva concret nu am vazut pana acum.

Tot ei au anuntat si modelul Elephone Z1, un alt telefon ce se vrea a fi unul de top, display curbat AMOLED, 8GB RAM si procesor MediaTEK Helio X30, acelasi procesor intalnit si pe Vernee Apollo 2, Ulefone T3, pentru moment tot la statusul de “anuntat” a ramas si acest model.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here