Elephone este un nume destul de important in industria telefoanelor chinezesti si titi la ce telefoane ma refer, acum vad ca se orienteaza si spre alte gadgeturi prin aceste camere sport despre care am sa va vorbesc putin in acest articol.

In afara de cei de la GoPro care sunt sus de tot in TOPuri, exista o gramada de astfel de firme ce produc camere video de actiune si oferta este variata, in cadrul marilor magazine online veti gasi tot felul de branduri mai mult sau mai putin cunoscute ce vand astfel de gadgeturi, pana si cei de la Xiaomi produc asa ceva. 

Elephone ELE CAM Explorer si modelul PRO sunt doua camere cu pret destul de accesibil, arata binisor si vin cu specificatii tehnice pe care le intalnim si in cazul alor camere din aceasta categorie de pret, adica pana in 100 USD. Ma refer la filmare 4K, conectivitate WiFi si aplicatii pentru telefonul mobil sau senzori de la SONY.

elecam 1 Elephone ELE CAM Explorer si PRO, noile camere sport ale companiei!

Elephone ELE CAM Explorer este varianta mai ieftina, costa in jur de 65 de dolari dar poate fi achizitionata si putin mai ieftin cu ajutorul cuponului VE5OFF. Specificatiile tehnice nu sunt deloc rele chiar daca nu este varianta PRO, intalnim in acest caz un senzor OV 4689 BSI CMOS de 16MP, senzor capabil de captura video 4K dar numai la 15 fps.

Pentru o firmare mai cursiva exista 2.7K la 30fps, 1080P la 60fps/30fps, 720P la 120fps/60fps sau 30fps. Aceasta camera foloseste un chipset de la Allwiner, are un acumulator cu o capacitate de 1050 mAh,  display de 2″ cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, conectivitate WiFi si USB 2.0 plus suport pentru carduri de pana la 64GB. Camera poate fi conectata la un telefon mobil gratie aplicatiei dedicate.

elecampro Elephone ELE CAM Explorer si PRO, noile camere sport ale companiei!

Elephone ELE CAM Explorer PRO este modelul cu specificatii mei fericite si dotari mai bune, ea foloseste un senzor de 12 MP dar de data asta este vorba de un SONY model IMX 177, senzor capabil de filmare 4K la 24fps sau slowmotion la 1080p. NTK96660 este chipsetul folosit, camera are un acumulator de 1050mAh, display de 2″, filmeaza in format MP4 si suporta carduri de memorie de pana la 128GB.

CITESTE SI:  Nokia pregateste un telefon cu 5 camere foto!

acces eleph Elephone ELE CAM Explorer si PRO, noile camere sport ale companiei!

Si acest model are conectivitate WiFi cu ajutorul careia puteti vedea in timp real imaginile surprinse de camera. Modelul PRO costa 89.99 USD si pentru ca acesta sa scada pitin exista codul VE5OFF.

Ambele camere sunt dotate si cu carcase de protectie ce le ofera rezistenta la apa, socuri usoare si praf, dar si mai multe accesorii pentru a putea fi prinsa pe mai multe suprafete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord