baterie

Elephone P9000 4G versus Elephone S3 4G, doua telefoane bune si accesibile, dar mai este loc pe piata de ceva nou?

Elephone P9000 4G versus Elephone S3 4G, doua telefoane bune si accesibile, dar mai este loc pe piata de ceva nou?

Elephone este compania de la care nu am primit pana acum niciun telefon, mai bine zis, magazinele din China care tot imi trimit telefoane spre review nu mi-au trimis niciun model pe care sa scrie Elephone, asta in ciuda faptului ca am pus mana pe multe telefoane fabricate de companii exotice, ma refer la UMi, Ulefone, Leagoo, Doogee, Bluboo, etc.

Insa, gearbest.com mi-a promis ca urmatorul model de Elephone lansat va ajunge in exclusivitate la androidro.ro, viitorul suna bine… Pana atunci, vorbim despre doua modele produse de aceasta companie, telefoane cu 4G, specificatii tehnice bune si design mai mult decat ok. revenind putin, eu as dori sa pun mana pe un elephone S7, telefon ce va costa numai 100 de dolari si va fi practic o replica a lui Galaxy S7, ma refer desigur la design.

222

Este vorba despre Elephone P9000 si Elephone S3, unul cu display de 5.2″ si cu dotari putin mai slabe si unul cu display de 5.5″ si cu specificatii excelente, nu sunt chiar cele mai recente lansari ale companiei, insa se tin bine inca.

Elephone P9000 are cam de toate pe el si este la ora actuala unul dintre cele mai dotate telefoane chinezesti, S3 este si el dotat, are 3GB RAM, procesor octacore si display FHD de 5.2″, rezolutie destul de atipica in randul telefoanelor mobile.

Vedem mai jos exact cum stau aceste doua telefoane cu specificatiile tehnice:

[komper pid=97,153 category=1]

Comparatie intre cele doua modele vedeti si in tabelul de AICI.

Elephone P9000 are un procesor pe care-l mai intalnim printre alte modele si pe Alcatel Flash Plus 2, Oppo R9, Ulefone Future dar si pe Umi Super sau noul 

Wolder WIAM.

Elephone S3 foloseste un octacore mai slab si este un procesor mult mai raspandit, sunt zeci de modele sau sute cu acest procesor, TKL T7, Oukitel k6000 Pro, Leagoo Shark1, Ulefone Paris, Lenovo x3, Cubot MAX, Kingzone z1 dar si multe altele.

Daca ar fi sa nu adaugam eventualele taxe vamale si dari catre statul roman, preturile ar fi urmatoarele:

760 de lei in cazul celui mai dotat, adica modelul P9000.

In jur de 600 de lei pentru modelul S3.

 

Sunt fara indoiala doua modele interesante si cu specificatii tehnice chiar foarte bune, insa stateam astazi si ma gandeam referitor la toate firmele ce produc telefoane mobile la ora actuala si desi sunt o gramada de companii si de modele, personal cred ca inca mai este loc pe aceasta piata. Trebuie sa procedezi fix cum au facut cei de la Vernee, au anuntat un super telefon, lumea a vorbit de ei, au avut parte de reclama maxim si pana la urma…nu au mai lansat decat ceva mai light, adica modelul Thor.

Pana la urma, toate seamana intre ele si la interior dar si la exterior, diferenta o face in primul rand modul de promovare si cat de bine se pricepe o anumita firma sa se puna bine cu clientii, de la ambalaj si acesorii si pana la produsul final.