Acasă Telefoane Chinezesti Elephone Play X si Elephone C1 MAX, sunt oficial telefoane cu 2...

Elephone Play X si Elephone C1 MAX, sunt oficial telefoane cu 2 camere

0

Elephone Play X si Elephone C1 MAX, sunt oficial telefoane cu 2 camere ce vor fi lansate in curand de catre acest producator din China / Shenzhen, in apropiere de Hong Kong, adica locul de unde apar o gramanda de telefoane mobile sau alte gedgeturi de o calitate mai mult sau mai putin indoielnica.

Nu este si cazul celor de la Elephone, acestia fabrica niste telefoane ok pentru preturile cu care sunt vandute, modelul Elephone S7 ce a fost flagship pe 2016 a ajuns si la androidro.ro, materiale de unboxing si review pot fi citite aici.

Elephone C1 MAX:

elephone c1 max

De data asta, cei de la Elephone anunta nu unul ci doua telefoane de tip dual camere, Play X si C1 MAX vor veni in curand, acestea vor fi primele telefoane cu doua camere produse de catre acesta companie. Modelul C1 Max va avea un display de 6″ (inca o premiera Elephone) iar Play X va veni cu un ecran de 5.5″ si doua camere de 12MP, compania producatoare nu a oferit inca alte detalii tehnice sau preturi!

Elephone Play X

Mai sus este modelul Play X si ma astept ca acesta sa fie ceva mai accesibil fata de cel cu display de 6″, insa din primele poze, ambele par a fi telefoane unibody metalice care arata destul de bine, probabil ca vor fi destul de dotate. Posibil acest Play X un quadcore sau octacore si cel de 6″ (C1 MAX) sa aiba un procesor decacore dar si o baterie de minim 4000 mAh.

Cu siguranta detalii mai multe vom afla in perioada viitoare, stim ca la inceputul anului exista o avalansa de lansari noi!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here