Elephone Play X si Elephone C1 MAX, sunt oficial telefoane cu 2 camere ce vor fi lansate in curand de catre acest producator din China / Shenzhen, in apropiere de Hong Kong, adica locul de unde apar o gramanda de telefoane mobile sau alte gedgeturi de o calitate mai mult sau mai putin indoielnica.

Nu este si cazul celor de la Elephone, acestia fabrica niste telefoane ok pentru preturile cu care sunt vandute, modelul Elephone S7 ce a fost flagship pe 2016 a ajuns si la androidro.ro, materiale de unboxing si Review pot fi citite aici.

Elephone C1 MAX:

elephone c1 max Elephone Play X si Elephone C1 MAX, sunt oficial telefoane cu 2 camere

De data asta, cei de la Elephone anunta nu unul ci doua telefoane de tip dual camere, Play X si C1 MAX vor veni in curand, acestea vor fi primele telefoane cu doua camere produse de catre acesta companie. Modelul C1 Max va avea un display de 6″ (inca o premiera Elephone) iar Play X va veni cu un ecran de 5.5″ si doua camere de 12MP, compania producatoare nu a oferit inca alte detalii tehnice sau preturi!

CITESTE SI:  (P) Performantele lui Vernee M6, o alterativa pentru cei tineri

Elephone Play X  Elephone Play X si Elephone C1 MAX, sunt oficial telefoane cu 2 camere

Mai sus este modelul Play X si ma astept ca acesta sa fie ceva mai accesibil fata de cel cu display de 6″, insa din primele poze, ambele par a fi telefoane unibody metalice care arata destul de bine, probabil ca vor fi destul de dotate. Posibil acest Play X un quadcore sau octacore si cel de 6″ (C1 MAX) sa aiba un procesor decacore dar si o baterie de minim 4000 mAh.

Cu siguranta detalii mai multe vom afla in perioada viitoare, stim ca la inceputul anului exista o avalansa de lansari noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord