baterie

Elephone S7 are parte de primul video, vedem carcasa 3D care arata bine!

Elephone S7 are parte de primul video, vedem carcasa 3D care arata bine!

Elephone S7 este un telefon destul de asteptat, el arata foarte bine si aduce destul de mult cu Samsung Galaxy S7, chiar si numele ne duce cu gandul ca va fi o clona a telefonului de la Samsung.

Avem parte acum si de primul clip oficial in care vedem spatele telefonului, clip ce apare pe canalul de YouTube Elephone in data de 29 august 2016, destul de recent.

Elephone S7 va arata asa cum ne dam seama din clip destul de bine, asta pentru cine prefera acest tip de design 3D cu reflexii, poate pentru unii este numai un kitsch.. Elephone S7 se pare ca va costa sub 120 de dolari, specificatiile tehnice sunt bune dar nu chiar grozave, avem insa aparent un scanner de iris si camera de 16 MP, detalii legate de dotari, in tabelul de mai jos.

El deja apare in oferta magazinului gearbest, insa vedem numai pretul acolo, posibil sa mai treaca ceva timp pana cand el va fi lansat oficial si va intra la precomanda, banuiesc ca asta se va intampla in aceasta toamna.

Insa, ceva imi spune ca acest telefon va costa putin mai mult fata de ceea ce vedem noi in imaginea de mai jos, ramane de vazut asta.

elephone s7

Daca va fi sub 150 de dolari, cred ca acest Elephone S7 va starni un mare interes in randul internautilor si banuiesc ca se va vinde destul de bine, mai ales ca se apropie BlackFriday 2016 si magazinele din China se vor intrece in oferte, mai mult ca sigur ca il vom vedea si pe la eMag pe acest Elephone S7.