Acasă Telefoane Chinezesti Specificatii complete si pret pentru Elephone S7, poate cea mai buna clona...

Specificatii complete si pret pentru Elephone S7, poate cea mai buna clona de Samsung S7

0

Elephone S7 pare a fi un telefon mai mult decat interesant si asta datorita faptului ca are un design mai mult decat ok, seamana foarte mult cu un Samsung Galaxy S7 sau un S6 si asta este motivul pentru care mi-am permis sa afirm ca este o clona, de altfel asemanarea este izbitoare, cel putin in partea frontala!

Mai sunt desigur replici pentru S7 sau S6 si acestea se gasesc pe dhgate, ibaby888 este vanzatorul care se ocupa cu asa ceva, acum mai bine de un an am luat si eu o clona de Samsung Galaxy S5, insa din pacate nu chiar de buna calitate. Tot pe dhgate.com am vazut ca sunt mai multe clone/replici pentru modelele Samsung S7 dar si S6, unele mai ieftine si cu specificatii slabe dar si unele mai dotate dar si mai scumpe.

Cat despre ibaby888, daca intrati AICI, veti vedea ca are la vanzare o multime de clone, din cate mi-am dat seama este ok ca si vanzator.

elephone s7 13adfs

Insa, nu am vazut ca acestea sa fie produse de un anumit brand, aici Elephone este totusi un nume in lumea acestor telefoane chinezesti si putem avea macar un minim de incredere in aceasta companie.

Spuneam ca Elephone S7 arata extrem de bine, asta cel putin daca ne uitam la imaginile randate si deja prezente in oferta magazinelor, de subliniat ca acest Elephone S7 inca nu a fost lansat si inca nu a intrat nici macar la precomanda, magazinele il afiseaza cu statusul de “arrival notice”, insa vedem deja specificatiile tehnice complete.

Elephone S7 se pare ca va costa sub 120 de dolari, specificatiile tehnice sunt bune dar nu chiar grozave, avem insa aparent un scanner de iris si camera de 16 MP, detalii legate de dotari, in tabelul de mai jos:

elephone s7 verde

120 de dolari pe gearbest.com sau 150 pe aliexpress.com, interesant este ca in cazul acestui magazin, el apare totusi la precomanda si poate fi chiar cumparat!

[komper pid=201 category=1]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here