Acasă Telefoane Chinezesti Elephone S9 este anuntat oficial, Snapdragon si display flexibil?

Elephone S9 este anuntat oficial, Snapdragon si display flexibil?

0

Elephone S9 este anuntat oficial, Snapdragon si display flexibil?  Au mai fost in ultima vreme cateva detalii legate de acest telefon, insa de data aceasta, el este prezentat (partial) oficial. Nu este lansat si nici nu stim multe detalii tehnice, a fost numai anuntat.

Apar cateva noutati, va fi unul dintre primele telefoane chinezesti dotate cu procesor Snapdragon si cu display “Infinity”. Nu este singurul cu display 18:9, se pare ca de data aceasta, va fi un panou calitativ, se zvoneste ca acest display ar fi de la Samsung!

Poza de mai jos a fost postata de catre Elephone, insa nu asa va arata telefonul Elephone S9, nu intelegem ce anume doresc sa transmita prin imaginea aceasta:

elephone s9 elephone s9
elephone s9

In realitate, Elephone S9 va arata ca in poza de mai jos, veedem numai ecranul:

elephone s9

Cei de la Elephone se distanteaza totusi fata de restul producatorilor mai mici din China. Au lansat modelul Elephone S8, acesta este cel mai dotat cand vine vorba de clone de Xiaomi Mi Mix, stim deja cate sunt pe piata.

Asteptam sa vedem cu ce ne vor uimi cei de la Elephone si de dotari va avea!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here