Connect with us

Elephone S9 este anuntat oficial, Snapdragon si display flexibil?  Au mai fost in ultima vreme cateva detalii legate de acest telefon, insa de data aceasta, el este prezentat (partial) oficial. Nu este lansat si nici nu stim multe detalii tehnice, a fost numai anuntat.

Apar cateva noutati, va fi unul dintre primele telefoane chinezesti dotate cu procesor Snapdragon si cu display “Infinity”. Nu este singurul cu display 18:9, se pare ca de data aceasta, va fi un panou calitativ, se zvoneste ca acest display ar fi de la Samsung!

Poza de mai jos a fost postata de catre Elephone, insa nu asa va arata telefonul Elephone S9, nu intelegem ce anume doresc sa transmita prin imaginea aceasta:

elephone s9

elephone s9

In realitate, Elephone S9 va arata ca in poza de mai jos, veedem numai ecranul:

Elephone S9 este anuntat oficial, Snapdragon si display flexibil?

Cei de la Elephone se distanteaza totusi fata de restul producatorilor mai mici din China. Au lansat modelul Elephone S8, acesta este cel mai dotat cand vine vorba de clone de Xiaomi Mi Mix, stim deja cate sunt pe piata.

Asteptam sa vedem cu ce ne vor uimi cei de la Elephone si de dotari va avea!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!