Connect with us

Telefoane Chinezesti

Elephone S9 este anuntat oficial, Snapdragon si display flexibil?

Published

on

Elephone S9 este anuntat oficial, Snapdragon si display flexibil?  Au mai fost in ultima vreme cateva detalii legate de acest telefon, insa de data aceasta, el este prezentat (partial) oficial. Nu este lansat si nici nu stim multe detalii tehnice, a fost numai anuntat.

Apar cateva noutati, va fi unul dintre primele telefoane chinezesti dotate cu procesor Snapdragon si cu display “Infinity”. Nu este singurul cu display 18:9, se pare ca de data aceasta, va fi un panou calitativ, se zvoneste ca acest display ar fi de la Samsung!

Poza de mai jos a fost postata de catre Elephone, insa nu asa va arata telefonul Elephone S9, nu intelegem ce anume doresc sa transmita prin imaginea aceasta:

Advertisement
elephone s9

elephone s9

In realitate, Elephone S9 va arata ca in poza de mai jos, veedem numai ecranul:

Elephone S9 este anuntat oficial, Snapdragon si display flexibil?

Cei de la Elephone se distanteaza totusi fata de restul producatorilor mai mici din China. Au lansat modelul Elephone S8, acesta este cel mai dotat cand vine vorba de clone de Xiaomi Mi Mix, stim deja cate sunt pe piata.

Asteptam sa vedem cu ce ne vor uimi cei de la Elephone si de dotari va avea!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des