Acasă Telefoane Chinezesti Elephone Z1 urmeaza sa fie lansat cu 6GB RAM, iata primele pareri!

Elephone Z1 urmeaza sa fie lansat cu 6GB RAM, iata primele pareri!

0
nofollow

Elephone Z1 este un alt model anuntat de catre compania din China, este cred ca telefonul numarul 3 sau chiar 4 pe care compania il anunta dar pana acum nu au lansat nimic, insa ele se vor lansa si in curand voi veni cu detalii complete despre Elephone S7 (primul lor telefon ce va fi dotat cu display curbat) si Elephone R9, acestea vor fi doua telefoane cu specificatii tehnice de top.

Dotari bune se pare ca va avea si acest Elephone Z1, daca stam sa analizam mai bine specificatiile dezvaluite pana acum de catre companie, acest model va fi unul chiar super dotat si varf de gama pentru ei, procesorul va fi unul de tip Helio P20; MT6757, un procesor cu 10 nuclee ce va fi capabil sa ruleza pana la o frecventa de 2.3GHZ, fabricat pe o tehnologie de 16 nm, Z1 va avea nu mai putin de 6GB memorie RAM!

dfsvsrtgrfsdvxz

Mai multe detalii legate de display sau de camera foto nu avem, observam insa primele poze cu noul model, acesta arata bine si partea din spate seamana destul de mult cu un telefon de la Samsung, posibil ca cei de la Elephone sa se fi inspirat putin…Voi reveni cu detalii legate de acest nou terminal si presupun ca pretul va sari putin de 250 USD, posibil sa-l avem lansat pana la final de 2016.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here