Acasă Stiri despre telefoane Up To Eleven Lanseaza Primul Album ” Ce Simti”

Up To Eleven Lanseaza Primul Album ” Ce Simti”

0

Putem sa facem o pauza din tutorialele noastre, telefoanele si tabletele si “altele” cu care ne ocupam noi aici si sa va spun ca trupa Up To Eleven urmeaza sa-si lanseze primul album din cariera lor – “Ce simti” – pe 17 Aprilie 2014 in Club Colectiv – Bucuresti. Albumul trupei intitulat  ” Ce simti ” este alcatuit din piese atat in limba romana si in engleza, cu un sound de rock alternativ. Sursa.

De-a lungul timpului, Up To Eleven a cantat prin tara, incepand cu Big Mamou – in vara anului 2006 (sub denumirea initiala Spitfire) si continuand cu scena mare a festivalului Stufstock Vama Veche.

Povestea Up To Eleven incepe in anul 2005, la un magazin de instrumente muzicale din Bucuresti, unde Leo si Liviu decid sa puna bazele unei trupe, ca urmare a pasiunii lor comune – muzica. La scurt timp dupa aceea, la un jam session, il intalnesc pe Bobo, care se va alatura la scurt timp formatiei.

Untitled

[box type=”success” align=”aligncenter” ]Anul 2008 urma a fi un an dificil pentru trupa Spitfire. Alex Nemteanu alege sa paraseasca formatia, renuntand la activitatea muzicala, iar spre sfarsitul anului, trupa ia o pauza de aproape jumatate de an. De-a lungul timpului, trupa a concertat in cele mai importante cluburi din Bucuresti si din tara, totul culminand la sfarsitul anului 2009, cand formatia a castigat locul I la concursul-festival Maximum Rock – Suport pentru Underground. Pentru a marca o noua etapa in existenta lor, cei patru membri (Leo, Liviu, Bobo si Lax) au hotarat la inceputul anului 2010 sa schimbe numele trupei in Up To Eleven, exprimand astfel noua lor identitate, stilul si performance-ul trupei. In perioada 2010-2012, trupa isi extinde repertoriul de piese proprii, dar si de coveruri, iar in toamna lui 2010 inregistreaza un nou concert, Live in Silver Church. 

Sursa[/box]

Concertul incepe la ora 21:00 iar intrarea este libera.

Pentru a va face o idee despre ce vorbesc:

Facebook UP TO ELEVEN, YouTube UP TO ELEVEN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.