Connect with us

Stiri despre telefoane

Este Mate 60 Pro facut pentru astfel de teste?

Published

on

Este Mate 60 Pro facut pentru astfel de teste? Huawei chiar incerca sa impresioneze pe cat se poate si chiar mai mult de atat. Destinat pietei din China si fabricat cumva trecand peste toate sanctiunile pe care americanii le-au impus, apare acum intr-un clip video inedit.

De regula, astfel de teste sunt facute cu telefoanele rugged, adica cele cu adevarat rezistente si imbracate intr-o carcasa groasa din cauciuc. Sa spunem ca da, acelea merita trantite, calcate in picioare sau sa treci cu masina peste ele, mai mult ca sigur exista sanse mari sa scape fara probleme.

Este Mate 60 Pro facut pentru astfel de teste?

Insa, un Mate 60 Pro este un Huawei frumos, subtire, elegant si luxos, chiar nu cred ca-i sta bine in astfel de ipostaze. Dar pe de alta parte, sunt scenarii cat se poate de plauzibile si daca este sa dam crezare materialului video pe care-l vedeti si voi mai jos, atuci putem afirma ca este cu adevarat un telefon rezistent.

Advertisement

Se pare ca nu mai au voie sa utilizeze nici macar sticla de tip Gorilla Glass, cea care ofera ecranului o protectie mai buna contra zgarieturilor si a socurilor. Dar nu este nicio problema, au gasit imediat alternativa si panourile lor sunt acum protejate de sticla Huawei Kunlun Glass 2.

Este Mate 60 Pro facut pentru astfel de teste?

Compania care produce Gorilla Glass, Corning Incorporated, este o companie americana cu sediul in Corning, New York. A fost fondata in 1851 si are o istorie lunga in domeniul materialelor stiintifice, inclusiv in dezvoltarea de sticla si ceramica speciala.

Mate 60 Pro in fata celor mai dure teste

Advertisement

Ok, ne-am convins acum ca Mate 60 Pro este un smartphone rezistent, destul de frumos si unul care a reusit sa se strecoare printre toate sanctiunile si barierele impuse companiei care-l produce. Huawei deja a reinceput sa fabrice propriile procesoare (chiar daca numai pe 7nm), lucreaza din greu la propria interfata Android si ce sa vezi, exista chiar si 5G.

Dar nu am aflat inca ce versiune de Android ruleaza noul smartphone, ma gandesc ca nu 13 si nici macar 14, posibil sa ma insel, posibil sa nu. Din cate am vazut in testele de benchmark, rezultatele nu sunt chiar de top, dar preturile raman mari!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des