Connect with us

Stiri despre telefoane

Redmi Note 13 Pro+ poze inainte de lansarea din 21 septembrie

Published

on

Redmi Note 13 Pro+ poze inainte de lansarea din 21 septembrie, este un smartphone asteptat sa soseasca impreuna cu alte modele ale acestei game, inclusiv un PRO simplu si o varianta de baza.

Si desi pastreaza oarecum linia de design Xiaomi sau Redmi, acest nou model parca este ceva mai elegant si mai luxos, exista inclusiv o versiune cu spatele dintr-un material ce imita piele. Alte optiuni de culoare includ variantele Porcelain White si Midnight Black.

Redmi Note 13 Pro+ poze, telefonul arata binisor in imaginile de prezentare

Observam clar ca este parca mai bine finisat si mai atent lucrat, apar linii frumoase, o curbura eleganta a capacului spate si a ramei ce pare din aluminiu. Desi nu vedem ecranul in toata splendaorea sa, acesta va fi un panou AMOLED, cu rata de refresh mare si camera selfie de tip punch hole.

Advertisement

Ma astept sa existe difuzoare stereo pe acest Redmi Note 13 Pro+, caracteristica prezenta pe foarte multe modele Xiaomi, pana si pe cele accesibile. Se observa sus un senzor infrarosu, cel ce transforma telefonul intr-o telecomanda.

Exista chair si senzor principal de 200 MP, Samsung ISOCELL HP3 Discovery Edition cu stabilizare optica, nu lipseste nici macar rezistenta la apa si praf, standard IP68. Procesorul va fi un MediaTek Dimensity 7200, ne asteptam cam la 600.000 de puncte in AnTuTu. Mai multe detalii in data de 21 septembrie 2022.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des