Acasă Telefoane Evolio Evolio Neos Este De Fapt Xolo Q600s

Evolio Neos Este De Fapt Xolo Q600s

1
nofollow

Evolio Neos Este De Fapt Xolo Q600s

Daca va gandeati ca nou lansatul Evolio Neos are vreo legatura cu Romania va inselati. Practic, este modelul indian Xolo Q600s ce a fost rebranduit de catre cei de la Evolio sub denumirea de Evolio Neos.

Astfel, avem ocazia sa aflam si noi specificatiile tehnice corecte ale acestui telefon deoarece firma importatoare nu a considerat necesar sa-si informeze clientii cu privire la detalii gen GPU, densitatea de pixeli a ecranului etc.

XOdsdferty65uhrt Evolio Neos Este De Fapt Xolo Q600s

Evolio Neos se vinde in Romania la un pret situat putin sub 600 de lei dar il gasim la 400 de lei pe diverse site-uri din India si nu numai. Posibil sa-l gasiti sub 400 de lei daca veti cauta mai mult, eu am afisat prima cautare din Google.

Astfel, putem cumpara telefonul de afara la pretul de 7189 Rupii indiene si la o simpla conversie in Lei aflam ca vom plati 415 lei pe acest model !

De exemplu, aici il puteti cumpara la acest pret cu transport gratuit.

Daca am vorbit mai sus de specificatii, iata si ce omite Evolio sa precizeze in lista de specificatii tehnice prezentata la ei pe site: ecranul de 4.5 inci are 245 ppi iar placa grafica este Broadcom VideoCore IV.

Telefonul a fost lansat in India in luna mai a anului 2014.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here