Evolio Ranger telefon rugged rezistent la apa si praf

Evolio Ranger telefon rugged rezistent la apa si praf – Evolio Ranger este un telefon lansat chiar astazi de catre Evolio, nu este un smartphone, nu este un Android si nici nu functioneaza in retelele de telefonie mobila 3G .

“Ranger este un telefon rezistent, potrivit pentru cei care petrec mult timp în aer liber, fie prin natura meseriei, fie a pasiunii pentru aventură şi sport. Este primul telefon rugged din portofoliul Evolio, un segment de nişă care câştigă teren în contextul unei pieţe dinamice şi al specializării tot mai pronunţate”, declară Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România.

Cu toate astea, Evolio Ranger este un telefon ieftin ce costa numai 199 lei, si se lauda cu standardul IP56 ce-i ofera rezistenta la socuri si praf, apa sau alte nefericite evenimente ce pot avea loc in viata unui smartphone. Desigur ca nu va recomand sa-l calcati cu masina deoarece este posibil sa nu reziste 😉

Cu toate ca asteptam din partea celor de la Evolio lansarea unui smartphone cu adevarat performant deoarece ei nu au mai facut acest lucru de peste un an de zile, se pare ca ataca si segmentul acestor telefoane rezistente, modelul acesta avand un pret atat de mic cu siguranta ca va prinde bine muncitorilor de pe santiere, alpinistilor sau celor pasionati de drumetii montane sau ce lucreaza in conditii dificile.

Articolul continua dupa reclama:

fff

Specificatiile tehnice includ un procesor de tip MediaTEK MT6250 tactat la 1.3 GHz, 32 MB RAM,  stocare interna 32 MB si acumulator de 1200 mah. Telefonul este disponibil in culorile portocaliu si verde, are conexiune Bluetooth, dual SIM, RadioFM, functie de lanterna, ecranul fiind un LCD de 2″.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Folie Din Sticla TemperedGlass Review Si CONCURS

Folie Din Sticla TemperedGlass Review Si CONCURS Incepem saptamana printr-un concurs cu...
Citeste tot

11 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *