baterie

Nu va exista Xiaomi Mi Mix 4, compania nu il are in plan

Nu va exista Xiaomi Mi Mix 4, compania nu il are in plan

Xiaomi Mi Mix 4 era un telefon mult asteptat si conform multora, el chiar ar fi trebuit sa apara saptamana trecuta (24.09.2019), atunci cand Xiaomi ne-a surprins cu telefonul Mi Mix Alpha, cel ce costa nu mai putin de 2000 USD..

xiaomi mi mix alpha

Directorrul de promovare a marcii Xiaomi, a facut un anunt ce a surprins fanii si a spus clar ca in afara de Mi Mix Alpha, ei nu ma lucreaza la niciun telefon din gama Mi Mix. Informatia a aparut pe contul de Weibo si rapid a fost tradusa si preluata de mai multe publicatii.

Nu va exista Xiaomi Mi Mix 4, compania nu il are in plan

Postarea originala poate fi accesata in acest link. Este adevarat ca au lansat in 2019 multe telefoane mobile, chiar foarte multe in comparatie cu alti ani. Insa, Xiaomi Mi Mix 4 era asteptat de multi, sa nu uitam ca este vorba de o serie apreciata, una care s-a vandut foarte bine si pana la urma, varf de gama Xiaomi.

Este posibil ca Xiaomi Mi Mix 3 sa ramana ultimul terminal mai accesibil al acestei serii, 2000 USD (cat costa actualul Mi Mix Alpha) nu este un pret chiar pentru toate buzunarele. Alpha este mai mult o demonstratie de forta a companiei, smartphone ce este acoperit aproape in totalitate de display.

xiaomi mi mix alpha

Deci, din moment ce avem si un raspuns oficial din partea Xiaomi, cred ca putem sa nu mai bagam in seama toate zvonurile ce au curs in ultima perioada, inclusiv capturi de ecran, poze spion sau tot felul de randari.

Mai nou, au inceput sa apara (din nou) zvonuri care sustin ca un Pocophone F2 ar urma sa fie lansat pana la finalul acestui an. Astfel de zvonuri, incetasera pe perioada verii, dar iata ca Poco F2 revine in actualitate.