Connect with us

Stiri despre telefoane

Firma noua si cele mai ieftine televizoare din Romania, Savior

Published

on

Firma noua si cele mai ieftine televizoare din Romania, este chiar sloganul pe care-l folosesc ei! Ofertele le-am gasit intamplator pe eMAG, dar aceasta companie are si un site propriu in care sunt listate mai multe modele, dar si alte produse.

Este vorba despre Savior, o firma infiintata chiar anul acesta si care au electronice si electrocasnice chiar ieftine. Probabil sunt produse rebranduite, dar mai putin conteaza acest aspect, se practica peste tot.

Observ ca la ei pe site au si modele sub brand Horizon, TCL sau Diamant. Dar acum sa revenim la acel model despre care ei spun ca ar fi cel mai ieftin de la noi din tara, probabil ca asa este. In descrierea produsului scrie chiar asa:

Advertisement

Marca SAVIOR readuce televizoarele de ultima generatie, de o calitate superioara in sfera preturilor accesibile tuturor, adunand intreaga familie si oferind satisfactie fiecaruia, de a se bucura de emisiunile, sporturile si serialele indragite“.

Firma noua si cele mai ieftine televizoare din Romania, Savior

Produsul costa numai 299 lei, un SAVIOR SAV-T22, LED, 56 cm HD, 22 inch, clasa E cu suport TV de perete inclus in pret. Nu este un SMART, nu are Android si nici partea de design nu sparge tiparele, dar putem cu usurinta sa trecem cu vederea acest aspect, mai ales daca ne uitam inca o data la pretul de 299 lei (329 la eMAG).

Firma noua si cele mai ieftine televizoare din Romania, Savior

Este vorba in mod evident despre un produs basic, bun pentru a urmari canalale TV, eventual sa fie conectat prin HDMI un TV BOX si astfel sa aiba Android si sa devina inteligent. Rezolutia este HD, nu ma pot pronunta despre calitatea panoului.

Advertisement

Sub brand propriu mai au un model cu o diagonala mai mare, acesta costa 399 lei la ei sau 429 lei la eMAG. Ecranul este de 81cm si nici in acest caz nu discutam despre vreun sistem de operare prezent.

Firma noua si cele mai ieftine televizoare din Romania, Savior

Cel mai ieftin cu LED cu Android are tot diagonala de 81cm (SAVIOR SAV-T32S/11) si costa 648 lei. Pare ceva mai avansat prin procesorul cu 4 nuclee, sistemul de operare si stocarea de 8GB, dar tot o rezolutie HD are. Suporta comenzi vocale si are chiar 2 telecomenzi, aplicatii precum YouTube, Netflix, Google TV si Disney+.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des