Connect with us

Stiri despre telefoane

Flagship NOKIA 9 in primele poze reale, 5 camere foto

Published

on

NOKIA 9 este un telefon pe care ar urma sa-l vedem in 2019. Deja se discuta despre el de aproape un an de zile. Si tot in 2019, logic ar trebui sa vedem cum cei de la Nokia (HMD Global) indraznesc mai mult si isi doresc mai mult.

Nu ca pana acum nu ar fi fost ok, dar un lucru este cert. Nu au un telefon demn de un flagship, unul sa se bata cu Huawei, Xiaomi sau Samsung. Nu au folosit pana acum procesoare foarte puternice. NOKIA 9 ar urma sa schimbe tactica si in sfarsit, sa asistam la lansarea unui telefon super puternic. Vor fi 5 camere foto principale, primul telefon din lume cu un astfel de setup.

Flagship NOKIA 9 in primele poze reale, 5 camere foto

La ora actuala, exista telefoane cu 4 camere principale, Samsung Galaxy A9 (2018) este primul cu un astfel de setup. Poza de mai sus, am mai vazut-o in ultima perioada. Noutatea este data de aparitia unor poze reale, vedem acum partea din fata a lui NOKIA 9.

Advertisement

Flagship NOKIA 9 in primele poze reale, 5 camere foto

Din cate ne dam seama, va exista o singura camera secundara, telefonul va avea un panou de tip 18:9 si cel mai probabil, nu va fi un AMOLED. Spun asta deoarece ecranul are o tenta de gri. Este totusi posibil ca aceasta tenta sa fie data de folia din sticla aplicata peste sau de calitatea pozelor. Ramane de vazut.

Flagship NOKIA 9 in primele poze reale, 5 camere foto

NOKIA 9 ar urma sa aiba rama metalica, margini laterale ale ecranului inguste si cel mai probabil, un display cu o diagonala de peste 6″. Ramane de vazut cand anume va fi lansat noul telefon, este posibil ca acest lucru sa se intample ori in cadrul CES Las Vegas din luna ianuarie, sau la MWC 2019, eveniment ce va avea loc la finalul lunii februarie 2019.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Anonim

    decembrie 27, 2018 at 13:36

    Frumos ?

  2. Costel

    decembrie 27, 2018 at 13:37

    Frumos telefonul ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171