Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Flagship Ulefone Be Touch 3 cu 3GB RAM si teste hard de...

Flagship Ulefone Be Touch 3 cu 3GB RAM si teste hard de gaming

0

Flagship Ulefone Be Touch 3 cu 3GB RAM si teste hard de gaming – Am mai primit inca un cominicat oficial direct din partea companiei, telefonul supus unor sesiuni de gaming si pot sa va arat un clip in care cei de la Ulefone ne demonstreaza ca modelul Be Touch 3 chiar se descurca si duce orice joc.

Asta si datorita faptului ca acest model dispunde de 3GB RAM, aspect important atunci cand vorbim de sistemul de operare Android care este mare “mancator” de memorie RAM.

In  clip, veti vedea cum ruleaza titluri precum NBA 2015, FIFA 2015, Assassin’s Creed Pirates, Show Board Party 2 dar si GTA San Andreas plus Batlefield Bad Company 2. Cu toate ca telefonul are un procesor octacore 64bit ce nu ruleaza la o frecventa foarte mare- MTK6753 care este teoretic mai slab fata de MTK 6752, procesor ce este integrat in versiunile anterioare, Be Touch 1 si 2.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=39OmKnmjMVg&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Cei de la Ulefone sustin ca acest lucru este posibil si datorita sistemului de operare Android 5.1 ce este foarte bine optimizat pe modelul Ulefone Be Touch 3 dar si memoriei RAM de 3GB.

Este perfect valabil si pot spune ca am vazut si ca am un telefon cu 3GB RAM care este fara indoiala puternic insa faptul ca sistemul de operare este foarte prost optimizat este un mare dezavantaj, am sa-i fac un review in curand si veti vedea despre ce model este vorba.

Pagina oficiala Ulefone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.