Connect with us

Stiri despre telefoane

Galaxy A52 5G are un design nu tocmai proaspat, lansare in 2021

Published

on

Galaxy A52, ar deveni unul dintre telefoanele cu conectivitate 5G si procesor Snapdragon 750G, pretul nu tocmai mic, adica in jur de 499USD. Se va alatura seriei “A” de la Samsung, una care asa cum este firesc, va deveni mai performanta. Insa, in materie de design, nu sunt mari diferente daca vrem sa-l comparam cu Galaxy A51 sau A51 5G.

Aceste randari ar fi unele cat se poate de credibile si discutam pe baza lor. Se pare ca marele producator nu crea sa faca un mare pas inainte anul viitor, asta in materie de design. Probabil ca reteta actuala este una de succes si vor continua asa si vor schimba cate putin.

glaxy

Sa spunem ca un telefon de 499 USD ar fi meritat mai mult, dar este o parere personala. Clientii se uita cu siguranta si la numele scris pe carcasa, acesta fiind de multe ori un factor decisiv. Snapdragon 750G nu este un procesor deloc rau, aparut in ultima parte a acestui an si fabricat pe o tehnologie de 8nm. Deci, performantele nu vor lipsi.

Advertisement

Ecranul lui Galaxy A52 5G ar fi unul de tip AMOLED cu amprenta integrata, rezolutie FHD+ si o diagonala de 6.5″. Telefonul va avea o rama metalica, spatele putand sa aiba o constructie din plastic, dar combinata cu sticla. Este solutia pe care Samsung o numeste Glassistic.

Mergem putin mai departe si aflam ca Galaxy A52 5G se va bucura inclusiv de un jack audio de 3.5mm, 6GB memorie RAM si 128GB stocare interna. Posibil ca aceasta sa fie versiunea de baza si sa mai existe unele superioare. Chiar 4 camere foto principale in partea din spate, de baza va fi unul de 64 sau 48MP.

Cu toate ca nu ni se spune nimic despre acumulator, Samsung ne-a obisnuit in ultima perioada cu baterii de capacitate mare, dar cu o incarcare mai lenta. Pana cand aflam specificatiile complete ale lui A52, putem sa ne asteptam la minim 5000 mAh.

Advertisement

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des