Connect with us

Telefoane Chinezesti

Gionee M7 cu 6GB RAM si display in genul Samsung Galaxy S8

Published

on

Gionee M7 cu 6GB RAM si display in genul Samsung Galaxy S8, telefonul va fi lansat in curand. Probabil stiti ca cei de la Gionee nu-si prea vand telefoanele in cadrul magazinelor online, putine sunt ofertele si in general, pe aliexpress.com.

Majoritatea sunt rebranduite, cei de la Allview au un lung parteneriat cu Gionee.

Daca ne gandim mai mult si ne aducem aminte de Allview X4 Soul Infinity, putem trage rapid o concluzie.

Advertisement

Aceea ca X4 Soul Infinity ar putea fi un rebrand al lui Gionee M7. Totusi, pare sa nu fie asa, cei de la Allview sustin ca este un telefon proiectat de ei, cel putin partea din fata va fi una originala. Asta nu inseamna ca la interior va avea un hardware atipic, probabil ca va fi propulsat de un MediaTEK.

 

Este totusi posibil ca acest Gionee M7 sa aiba si ceva in comun cu telefonul celor de la Allview. Asta ramane de aflat in curand, ambele telefoane ar trebui sa fie lansate in septembrie 2017.

Advertisement

Totusi, in imaginea randata pe care am primit-o de la Allview la inceput de 2017, X4 Soul Infinity pare sa aduca mai mult cu Xiaomi Mi MIX si nu cu S8!

Este posibil ca acest M7 sa fie adus si in Romania dar sub alta denumire (nu Infinity), insa tot sub brand Allview.

Gionee M7 are niste detalii tehnice foarte bune, ne intampina cu 6GB RAM, procesor nou de la MediaTEK (MTK6758), display de 6″ cu rezolutie 1080×2160 pixeli si aspect 18:9.

Advertisement

Gionee M7 va avea si 4G LTE, NFC, camera ce va fi capabila de captura video UHD 4k, senzorul va fi unul de 16MP, cel pentru selfie de 8MP.

Acestea sunt si primele detalii legate de acest terminal, posibil sa-l vedem si prin Romania, posibil sa nu. Cu siguranta ca vom afla toate astea in curand!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Florin Adi-Bucă

    septembrie 4, 2017 at 14:25

    Era de așteptat că X4 soul infinity sa fie rebrand gionee, cu toate că aia de la Allview au zis că “este creație proprie”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des