Acasă Telefoane Chinezesti Gionee M7 cu 6GB RAM si display in genul Samsung Galaxy S8

Gionee M7 cu 6GB RAM si display in genul Samsung Galaxy S8

1

Gionee M7 cu 6GB RAM si display in genul Samsung Galaxy S8, telefonul va fi lansat in curand. Probabil stiti ca cei de la Gionee nu-si prea vand telefoanele in cadrul magazinelor online, putine sunt ofertele si in general, pe aliexpress.com.

Majoritatea sunt rebranduite, cei de la Allview au un lung parteneriat cu Gionee.

Daca ne gandim mai mult si ne aducem aminte de Allview X4 Soul Infinity, putem trage rapid o concluzie.

Aceea ca X4 Soul Infinity ar putea fi un rebrand al lui Gionee M7. Totusi, pare sa nu fie asa, cei de la Allview sustin ca este un telefon proiectat de ei, cel putin partea din fata va fi una originala. Asta nu inseamna ca la interior va avea un hardware atipic, probabil ca va fi propulsat de un MediaTEK.

Este totusi posibil ca acest Gionee M7 sa aiba si ceva in comun cu telefonul celor de la Allview. Asta ramane de aflat in curand, ambele telefoane ar trebui sa fie lansate in septembrie 2017.

Totusi, in imaginea randata pe care am primit-o de la Allview la inceput de 2017, X4 Soul Infinity pare sa aduca mai mult cu Xiaomi Mi MIX si nu cu S8!

Este posibil ca acest M7 sa fie adus si in Romania dar sub alta denumire (nu Infinity), insa tot sub brand Allview.

Gionee M7 are niste detalii tehnice foarte bune, ne intampina cu 6GB RAM, procesor nou de la MediaTEK (MTK6758), display de 6″ cu rezolutie 1080×2160 pixeli si aspect 18:9.

Gionee M7 va avea si 4G LTE, NFC, camera ce va fi capabila de captura video UHD 4k, senzorul va fi unul de 16MP, cel pentru selfie de 8MP.

Acestea sunt si primele detalii legate de acest terminal, posibil sa-l vedem si prin Romania, posibil sa nu. Cu siguranta ca vom afla toate astea in curand!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here