Connect with us

Stiri despre telefoane

Gionee P50 Pro lansat cu notch de iPhone si design de Huawei

Published

on

Gionee P50 Pro lansat cu notch de iPhone si design de Huawei si daca inca aceasta companie inca mai colabora cu Allview, nu era exclus ca telefonul sa ajunga pe la noi prin tara. Dar cum Allview nu mai scoate anul acesta niciun telefon flagship (sau cel putin asa se pare), doritorii pot achizitiona noul Gionee din afara tarii. Dar acesta nu este un flagship!

Este un smartphone interesant, dar deloc unic. In mod evident, au avut ceva surse de inspiratie. Un notch de iPhone, si aspectul carcasei spate ce este “imprumutat” de la un Huawei P50 PRO. Nu pare ca s-au chinuit mult nici macar la denumirea pe care i-au dat-o noului terminal.

Gionee P50 Pro lansat cu notch de iPhone si design de Huawei

Gionee P50 Pro este un telefon foarte ieftin, dar cu performante slabute. Dotat cu procesor Unisoc T310, acelasi chipset intalnit si in dreptul lui Cubot Pocket. Nici nu are rost sa discutam acum despre teste de benchmark sau despre cat ar fi obtinut in AnTuTu, evident ca nu exceleaza.

Advertisement

Gionee P50 Pro lansat cu notch de iPhone si design de Huawei

Pretul lui Gionee P50 Pro se opreste la 90 USD in cazul versiunii cu 4GB RAM si 64GB ROM si ajunge la 115 USD pentru varianta cu 6GB RAM si 128GB ROM. Probabil ca se va vinde bine pe aliexpress.com sau pe gearbest.com, va fi tintit de persoanele care nu au bani multi, dar care isi doresc un design mai deosebit.

Ecranul are o diagonala de 6.5 inch si rezolutie FHD+, decupajul mare ascunde o camera de selfie cu o rezolutie de 8MP. Producatorul sustine ca acest display are un body ratio de 93%, greu de crezut. Este un procentaj pe care nu-l ating nici telefoanele de peste 1000 de euro. In ciuda aspectului impunator, exista o singura camera foto, 13MP. In concluzie, un telefon ieftin cu design frumos.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des