Gionee V188S Cu Baterie Uriasa Lansat In China

Gionee V188S Cu Baterie Uriasa Lansat In China

Firma Gionee este cunoscuta in Romania mai ales prin parteneriatul pe care il au cu firma Allview, romanii imprumutand sub brand propriu cateva modele de telefoane de la Gionee.

De data aceasta, Gionee surprinde prin lansarea pe piata din China a modelului Gionee V188S, un smartphone dotat cu un acumulator cu o capacitate uriasa cum probabil doar pe tablete mai intalnim.

Este vorba de un acumulator cu o capacitate de 5200mAh ce va genera energie pentru  un ecran de 5 inci cu rezolutia de 1280×720 pixeli si un procesor de tip quad core produs de MediaTEK, un MT6582. Daca punem aceste informatii cap la cap ar trebui sa rezulte o autonomie foarte buna pentru Gionee V188S deoarece nu vorbim de un ecran urias sau de un procesor ce consuma multa energie.

y6r56357yarthzthj4eyu Gionee V188S Cu Baterie Uriasa Lansat In China

Nici restul specificatiilor tehnice nu surpind si vorbim despre 1GB memorie RAM, 8 GB memorie stocare interna, camera foto de 8MP si Android 4.4 KitKat.

Gionee V188S sufera insa la capitolul dimensuni mai ales prin grosimea ceva cam exagerata, adica 10.4 mm in conditiile in care se fabrica telefoane din ce in ce mai subtiri. Dar putem inchide ochii daca ne gandim ce baterie are acest model produs de Gionee.

Pretul sau este de 245 $, adica undeva in jur de 850 lei.

CITESTE SI:  Vernee MIX 2 este primul telefon cu Helio X30 si full display

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here