Connect with us

Stiri despre telefoane

Google Pixel 6a, “scapat” pe Facebook Marketplace

Published

on

Google Pixel 6a, “scapat” pe Facebook Marketplace, smartphone ce urmeaza a fi prezentat oficial la finalul acestei luni. Probabil ca este un prototpip, ceva asemanator s-a intamplat si cu Pixel 7, cel ce era listat pe eBay. Telefoanele Google nu sunt aduse oficial in Romania!

pixel 6a

Terminalul are un procesor dezvoltat chiar de catre Google, un chipset Tensor pe 5nm cu 8 nuclee si care obtine in AnTuTu in jur de 700.000 de puncte, adica o solutie puternica. Este prezent si in interiorul modelului Pixel 6, cel aparut in toamna anului trecut.

Google Pixel 6a

Pe langa acest chipset bun, Google Pixel 6a va fi lansat cu un display de numai 6.1 inch, un OLED cu rezolutie 1080 x 2400 pixeli, suport HDR si protectie de tip Gorilla Glass 3. Din pacate si cred ca un punct negativ, acest display nu are o rata de refresh mai mare de 60Hz. Sticla nu va exista si in partea din spate, probabil ca nu este chiar o constructie premium.

Advertisement

Google Pixel 6a, "scapat" pe Facebook Marketplace

In materie de camere, vor exista doi senzori principali, probabil de calitate foarte buna. 12.2MP si 12MP. Pentru selfie, posesorul se va baza pe o camera foto cu rezolutie de 8MP, posibil si aceasta de calitate buna. Exista stabilizare optica. 6GB RAM de tip LPDDR5 RAM si stocare rapida, 128GB / UFS 3.1. Pretul ar urma sa fie cam 450 euro, amintim si de acumulatorul ce se incarca la 18W si are o capacitate de 4410 mAh. Exista standard IP67.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des