Connect with us

Stiri despre telefoane

Google Play primeste o actualizare importanta pentru telefoane

Published

on

Google Play primeste o actualizare importanta pentru telefoane

Google Play primeste o actualizare importanta pentru telefoane si ajunge acum la versiunea 37.7.22.

Desi compania nu a oferit un jurnal de modificari, actualizarea aduce cateva schimbari notabile care merita discutate.

In primul rand, actualizarea este compatibila cu dispozitivele care ruleaza Android 5.0 (nu cred ca mai are nimeni un smartphone care ruleaza asa ceva) sau versiuni ulterioare. Utilizatorii pot alege sa permita actualizarea automata sau sa o instaleze manual. In functie de dispozitiv, dimensiunea fisierului de actualizare poate varia.

Advertisement

Google Play primeste o actualizare importanta pentru telefoane

Unul dintre aspectele interesante ale acestei actualizari este introducerea unor caracteristici noi, desi detaliile sunt inca neclare. O caracteristica numita “Cubes” ar urma sa ajute utilizatorii sa descopere continut nou in diverse categorii. O alta, denumita “Download Buddy”, ar urma sa imbunatateasca experienta de descarcare a aplicatiilor.

Pe langa acestea, Google Play a introdus optiunea de arhivare a aplicatiilor. Aceasta functie permite utilizatorilor sa economiseasca spatiu de stocare fara a pierde datele aplicatiei. Odata ce o aplicatie este arhivata, un simbol al norului apare, permitand gestionarea ulterioara din setarile Play Store.

In materie de confidentialitate si securitate, aplicatiile neutilizate vor pierde automat permisiunile, imbunatatind astfel viata bateriei si protejand datele utilizatorilor.

Advertisement

Google Play Store va introduce si “The Play Report”, o serie de videoclipuri menite sa ajute utilizatorii sa descopere noi aplicatii si jocuri. Aceasta functie pare a fi un raspuns la nevoia crescuta de descoperire de continut in cadrul magazinului de aplicatii.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des