Connect with us

Stiri despre telefoane

Alview AVI prezinta functia “Gaseste telefonul” cu ajutorul castilor

Published

on

Alview AVI prezinta functia “Gaseste telefonul” – Singurul asistent personal in limba romana apare in anul 2017 si de atunci, este dezvoltat in mod constant. L-am prezentat si eu de multe ori si trebuie apreciat ca brasovenii se gandesc si la softuri si la dezvoltarea acestora.

Asistentul este disponibil pe telefoane mobile si pe tablete, dar l-am vazut si pe televizoarele sub brand Allview. Astazi, aflam ca AVI primeste o noua functie prin care utilizatorii isi pot gasi cu usurinta telefonul.

Aceasta functie ruleaza pe orice telefon Allview ce ruleaza minim Android 7 si se bazeaza pe tehnologia Bluetooth. Trebuie sa adaug ca asistentul nu poate fi instalat pe alte telefoane cu Android. Cum funcționează opțiunea „Găsește telefonul”? Iata cum suna comunicatul oficial:

Advertisement

“Dupa simpla conectare a caștilor Soul AV1 la telefonul Allview, utilizatorii pot beneficia direct de această nouă funcționalitate, doar prin atingerea căștilor și rostirea comenzii vocale „Găsește telefonul”. Indiferent dacă telefonul se află pe modul vibrații sau silențios, va emite un sunet ce va facilita gasirea lui.”

Căștile Soul AV1 reprezintă primele modele de căști wireless din portofoliul companiei și împreună cu AVI au fost integrate într-un sistem ce permite controlul telefonului simplu și rapid, fără atingere. Prin asocierea lor cu orice smartphone Allview ce ruleaza Android 7 sau o versiune ulterioară, pot fi utilizate pentru a controla device-ul.

Astfel, doar prin apăsarea lungă a căștilor și comanda vocală în limba română, utilizatorii beneficiază de conectare permanentă și interacțiune nelimitată, fără atingerea telefonului. Funcțiile sistemului AVI – căști Soul AV1 prezintă numeroase avantaje în diverse scenarii de utilizare: la volan, pentru a rămâne concentrat la trafic sau pentru a porni cu ușurință sistemul de navigație; la sală, pentru a nu întrerupe antrenamentul fizic; în familie, pentru a rămâne conectat la activitățile realizate împreună cu cei dragi; sau în orice alt scenariu ce nu permite manevrarea directă a telefonului, acesta fiind controlat cu ajutorul căștilor și unicului asistent vocal în limba română – AVI (citește notificări, preia apeluri, completează lista de cumpărături, setează alarmă, întâlniri, memento).

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. adriana ciobotaru

    septembrie 10, 2021 at 15:21

    Foarte tare! Chiar ma gandeam cand o sa poata o companie, mai ales romaneasca!!! sa faca asa ceva. Mereu ne confruntam cu aceasta problema: uitam telefonul pe undeva si nu il gasim. Multumim, Allview! Foarte util!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des