Acasă Telefoane Chinezesti Goophone S7 este prima replica sau clona Samsung Galaxy S7, VIDEO

Goophone S7 este prima replica sau clona Samsung Galaxy S7, VIDEO

3
nofollow

Samsung Galaxy S7 are deja prima clona si fata de clonele/replicile modelelor anterioare de Samsung, pot spune ca aceasta apare destul de tarziu. Imi aduc aminte ca in cazul lui Samsung Galaxy S5 clona aparuse parca inaintea originalului. Eu am adus atunci in Romania o replica de Samsung Galaxy S5 mai mult din curiozitate insa nu cred ca voi mai continua acest “sport” deoarece stiu la ce sa ma astept.

11 Goophone S7 este prima replica sau clona Samsung Galaxy S7, VIDEO

Goophone S7 este prima replica sau clona Samsung Galaxy S7, cei de la Goophone sunt cunoscuti in primul rand pentru aceste tipuri de clone pe care le fabrica si personal cred ca pretul acestui telefon este ceva cam piperat fata de ceea ce ofera si din experienta sigur pot spune ca in curand vor aparea si clone mai dotate pentru Samsung Galaxy S7, insa nu cred ca o replica pentru Edge va aparea vreodata, practic nu se merita (poate inventeaza chinezii un ecran curbat super ieftin)

Desigur ca pana la urma 100 USD nu este un pret mare (pretul acestei clone de Samsung S7) insa daca ma gandesc bine, la acesti bani imi pot cumpara chiar si un octacore la promotie sau oricum, ceva mult mai bine dotat. Nu cred ca are rost sa platesc design-ul atata timp cat specificatiile tehnice nu sunt stralucite si ma refer strict la acest telefon, la Goophone S7 .

22 Goophone S7 este prima replica sau clona Samsung Galaxy S7, VIDEO

Oricum, pentru cei interesati, am sa las link direct catre vanzator si mai jos aveti specificatiile tehnice pentru clona Samsung Galaxy S7 si un clip (in engleza) de unboxing.

Ecran 5.1″ cu rezolutie Hd si sticla 2.5D

Carcasa din plastic si constructie tot plastic, nu metal si sticla ca in cazul originalului.

Procesor MTK6590, quad core, 1.3GHz

1GB RAM si 8GB stocare interna

Baterie slaba, numai 1650 mAh

Camera principala de 8MP si secundara de 2MP

WiFi, GPS, FM, Bluetooth 4.0

Android Lollipop, conectivitate SingleSIM, 2G si 3G

Pret mediu de 110 USD, aproximativ 400 lei, oferta in pagina magazinului, pe aliexpress.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=W3068oabb_Q[/wpsm_video]

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here