Connect with us

Telefoane mobile noi

Allview lanseaza telefonul Soul X20: păreri și preț

Published

on

Soul X20 vine cam la un an distanță față de modelul anterior, cel apărut în data de 28 februarie 2023. Așa cum deja am observat, Allview s-a limitat în lansarea de telefoane mobile și s-a îndreptat spre alte domenii, inclusiv spre cel al mașinilor electrice.

Noul Soul X20 pare ok, cel puțin așa, la prima vedere. Nu este scump, are display cu refresh mare, procesor destul de capabil. Însă, minusul este dat de conectivitate, se limitează la 5G.

Nu că asta ar fi o mare problemă, însă, având în vedere că (teoretic) acesta este un flagship pe 2024, puteau ceva mai mult la capitolul conectivitate.

Advertisement

x20 avi gpt

Soul X20 se oprește la 4G, dar nu este neaparat o problemă

Prețul de lansare este de 899 lei, observ și o serie de cadouri în această perioadă, cea de lansare. Procesorul este un Helio G99. Apărut in anul 2022, fabricat pe 6nm, 8 nuclee, cam 410.000 puncte în AnTuTu, rezultat decent.

Exista 8GB RAM, dar utilizatorul mai poate adăuga inca 8GB si se ajunge la 16. Am făcut si eu niște teste pe tema asta, dar nu prea mi-am dat seama daca se simte cu adevărat in utilizare adăugarea asta de RAM virtual, văd ca tot mai mulți producători apelează la ea.

allview soul x20

allview soul x20

Ce spune Allview despre acest nou telefon mobil

În acest an special, ne bucurăm să sărbătorim 20 de ani de inovație continuă, în care am evoluat constant, am adus inovații și tehnologii noi, fiind deseori cu un pas înaintea pieței. Această aniversare reprezintă o recunoaștere a angajamentului nostru de a oferi produse și servicii care răspund nevoilor și așteptărilor clienților noștri. Cu Soul X20, continuăm să ducem această misiune mai departe pentru ca fiecare utilizator să poată experimenta cele mai noi tehnologii într-un mod simplu și ușor.

Investim constant în dezvoltarea de funcții care să faciliteze viața oamenilor, de la asistenți virtuali cu AI care îmbunătățesc comunicarea și productivitatea, la aplicații pentru îndrumare din punct de vedere nutrițional, care să promoveze un stil de viață sănătos și echilibrat.“, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan.

Advertisement

Ecranul este pe gustul meu, adică mare si cu refresh tot mare, un IPS LCD. Apreciez că nu au renunțat la jack-ul audio. Revenind la display, 6.78 inch, laminare completă, 2.5D (usor de tot curbat), un IPS LCD cu rezolutie FHD si refresh de 120HZ.

soul x20

soul x20

Un singur difuzor, jack audio, camerele principale nu par a impresiona, cel puțin la prima vedere. Fara stabilizare optică, fără zoom optic. 50MP Samsung, 2MP+ VGA. Rulează Android 13. Apar si o serie de functii AI, iată-le:

Easy AI Companion – Cu ajutorul puterii AI integrate în AVI GPT, Soul X20 este capabil să înțeleagă contextul discuției și să ofere răspunsuri și informații de calitate superioară în timp real, indiferent de subiect.

Easy Search – Fie că este vorba despre obiecte vestimentare, mobilier, decorațiuni interioare sau alte articole, Soul X20 ajută utilizatorii să le găsească rapid pe internet direct din aplicația de cameră, prin funcția dedicată și adăugarea acestora în cadru. Aceeași funcție poate realiza traduceri live din peste 100 de limbi.

Advertisement

Easy To Remember – Soul X20 realizează screenshot-uri instantanee cu o simplă mișcare verticală cu 3 degete pe ecran – ideală pentru capturi din videoclipuri.

Easy Connectivity – Cu funcții precum Dual WhatsApp și Dual Facebook, Soul X20 îmbină ușor viața profesională cu cea personală.”

Baterie de 5000 mAh, senzor de amprente amplasat in butonul principal, partea din spate acoperită cu sticlă. In linii mari, pare a fi un smartphone ok cu preț decent, 899 lei, disponibil în 2 versiuni de culoare. Desigur, are și el concurență mare!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des