Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei Mate 10 PRO primeste un update important de firmware

Published

on

Huawei Mate 10 PRO primeste un update important de firmware si asta se intampla numai la cateva zile de la lansarea oficiala. Ne dam seama rapid de seriozitatea producatorului si de diferentele de pret fata de alte telefoane cu configuratii asemanatoare.

Multi considera ca aceste telefoane de top au preturi exagerate, insa nu uitati ca in aceste cazuri, nu primim numai o bucata de sticla si metal. Primim si un suport software bine pus la punct si actualizari de firmware constante.

Desi Huawei Mate 10 PRO a fost lansat direct cu Android 8 Oreo si este unul dintre putinele modele care s-a bucurat de o asemenea caracteristica, producatorul a trimis acum un prim update.

Advertisement

Acesta are nu mai putin de 538 MB si ne dam seama rapid ca sunt ceva modificari la interior.

  • Versiunea noua: BLA-L29 8.0.0.127 (C432)
  • Versiunea initiala: BLA-L29 8.0.0.115 (C432)

Toate noutatile pot fi vazute in cele doua capturi de mai sus, acest update a venit prin sistemul OTA.

Multumita celor de la Orange Romania, androidro.ro a fost una  dintre primele publicatii care a pus mana pe Huawei Mate 10 PRO.

Advertisement

Testez telefonul Huawei Mate 10 PRO prin programul Orange Smartphone Tester. Puteti citi materiale de review si de unboxing, AICI.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Adyxz

    decembrie 17, 2017 at 19:36

    Pentru cine foloseste Videoclipuri Amazon (???) e recomandat, DAR foarte important este pentru toti utilizatorii pentru ca aduce actualizari de securitate la sistemul de operare, lucru necesar daca se fac tranzactii bancare pe mobil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des