Acasă Stiri Android Si Noutati Iata cum ar putea arata noul telefon Allview X3 Soul

Iata cum ar putea arata noul telefon Allview X3 Soul

2

Iata cum ar putea arata noul telefon Allview X3 Soul – Gama Soul de la Allview cuprinde cele mai performante telefoane din oferta, anul trecut Allview X2 Soul Xtreme fiind lansat cu niste specificatii chiar de top, un rebrand al modelului Gionee Elife E8.

In ultimul material pentru presa pe care l-am primit observ cifra “3” si o silueta a unui telefon ce va fi cu siguranta metalic si unibody, posibil din noua gama  Soul, Allview X3 Soul, telefon ce cred ca va fi lansat pana in primavara acestui an, inainte este posibil sa vedem noul Allview P8 Energy Mini, si el un rebrand Gionee despre care am vorbit aici. 

GiONEE Elife S6 GN9010 (lansat in decembrie) cred ca fa fi adus in tara sub denumirea de Allview X3 Soul, sau ceva de genul acesta. Mai jos vedeti poze cu Gionee S6, la final tabelul cu specificatii tehnice.

El arata chiar ok, insa observ prezenta dungii negre ce inconjoara ecranul, dunga chiar inestetica atunci cand acesta este pe fond alb, insa cand ecranul este inchis sau pe fond negru da senzatia de ecran edge-to-edge. Am testat ceva de genul asta si pot spune ca te obisnuiesti destul de greu cu senzatia pe care ti-o da.

er

[komper_form advanceselect=yes/no noheader=yes/no newwindow=yes/no maxitem=xcategory=x ]

[komper pid=79 category=1]

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here