Acasă Telefoane Chinezesti Iata cum poti cumpara Vernee Apollo Lite la un pret de numai...

Iata cum poti cumpara Vernee Apollo Lite la un pret de numai 99 USD!

4
nofollow

Iata cum poti cumpara Vernee Apollo Lite la numai 99 USD! Vernee Apollo Lite se pare totusi ca nu mai este la ora actuala cel mai puternic si cel mai performant telefon al companiei, anuntam intr-un articol de curand ca modelul Vernee Apollo a fost lansat si el oficial!

Pana sa-l vedem in oferta magazinelor si sa cunoastem pretul practicat de acestea, putem cumpara varianta LITE la numai 99.99 USD, un pret incredibil de bun pentru acest telefon, asta fara indoiala si avand in vedere ca are 4GB RAM, 32 ROM, camera Samsung de 16MP si procesor Helio X20 cu 10 nuclee.

Iata cum poti cumpara Vernee Apollo Lite la un pret de numai 99 USD!

Exista totusi si un “daca” asa cum era normal… Asta daca va numarati printre norocosii care vor prinde oferta, problema este ca acest pret este valabil pentru numai cateva bucati si trebuie sa fiti cu ochii pe ceas! Oferta este valabila in cadrul gearbest.com dar si in cadrul altor magazine insa numai la ora 9UTC (valabil gearbest) si ora 8 UTC (valabil igogo.es) Atentie, oferta este valabila incepand din data de 31 octombrie si pana pe 9 octombrie 2016.

OFERTA GEARBEST ESTE AICI.

456ersda Iata cum poti cumpara Vernee Apollo Lite la un pret de numai 99 USD!

De unde stim noi cand este ora 8 sau 9 UTC? Este foarte simplu, puteti consulta acest site si vedeti ora exacta UTC. Cat despre Vernee Apollo Lite, am scris chiar o gramada de articole despre el, un telefon performant si cu specificatii tehnice bune, detaliile tehnice le vedeti mai jos, pagina campaniei si toate detaliile sunt AICI.

[komper pid=166 category=1]

In captura de mai jos, il vedem pe Apollo Lite comparat cu alte telefoane performante:

4566 Iata cum poti cumpara Vernee Apollo Lite la un pret de numai 99 USD!

4 COMENTARII

  1. Am incercat si eu aceste vanzari tip flash cu 10-50 produse insa cu netul f rapid sau cont gata facut tot mi-a luat ~ 2-3 sec timp in care erau gata vandute ….

  2. 9UTC (valabil gearbest) si ora 8 UTC (valabil igogo.es) Atentie, oferta este valabila incepand din data de 31 octombrie si pana pe 9 octombrie 2016.??????corecteza titlul articolului 9noiembrie…si inca ceva de unde ai informatia asta ca pe site nu zice nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here