Acasă Stiri Android Si Noutati Impera S Si Impera i Noile Telefoane Allview Cu Windows

Impera S Si Impera i Noile Telefoane Allview Cu Windows

4
nofollow

Impera S Si Impera i Noile Telefoane Allview Cu Windows

Cei de la Allview au spart astazi bariera Android si au pasit in cea Windows prin lansarea a 2 noi telefoane si o tableta, toate ruland sistemul de operare Windows 8!

Noile telefoane lansate au parte de super preturi, se bazeaza pe procesoare Qualcomm Quad Core si vin cu specificatii tehnice mai mult decat decente.

Impera S este un telefon cu un ecran de 5 inci cu rezolutie HD, procesor Qualcomm Quad Core la 1.2 GHz, 8GB memorie interna si 1 GB memorie RAM. Camera foto este de 8 MP, grosimea de 8.75 mm, si ruleaza Windows Phone 8.1 Telefonul costa 749 lei.

Impera S oferă o companie productivă în scop de serviciu și o experiență de utilizare extrem de personală. Rulând Windows Phone 8.1, Impera S se conectează cu ușurință la majoritatea mediilor enterprise. Mai mult, cu aplicațiile familiare din suita Microsoft Office, Impera S vine în ajutorul utilizatorului mobil de astăzi pentru a fi productiv oriunde și oricând.

Allview Impera S_ Impera S Si Impera i Noile Telefoane Allview Cu Windows

Cu un procesor quad core 1.2 GHz, Impera S este un smartphone capabil de procesări puternice, multi-tasking eficient, grafică bogată, precum și capabilități media puternice, toate acestea optimizând durata de viață a bateriei. Memoria Flash de 8 GB și memoria RAM de 1 GB permit utilizatorilor să facă mai multe lucruri și mai rapid.

Echipat cu un display IPS de 5” și o cameră principală de 8 MB, utilizatorii pot capta momentele importante, să le salveze în cloud pe OneDrive și să ofere acces rapid prietenilor la fotografii.

 

653215eefb Impera S Si Impera i Noile Telefoane Allview Cu Windows

 

Impera i este un model si mai accesibil avand un pret de 699 lei si specificatii tehnice foarte bune pentru pretul afisat. Ecran IPS OGS HD de 4.7 inci si 312 ppi, procesor Qualcomm MSM8212 la 1,2 Ghz, camera foto de 8 MP, grosime de numai 7.2 mm. Si acest model ruleaza Windows Phone 8.1.

Cu un procesor quad core 1.2 GHz, echipat cu un ecran IPS de 4.7”, protejat de Dragontrail Glass și cu un design slim de 7.2 mm, Impera I este un smartphone dual-sim ce permite utilizatorilor să balanseze viața profesională cu viața personală cu ajutorul unui singur device.

Ca dispozitiv Windows Phone 8.1, Impera I oferă o experiență de utilizare mai personală, ce apropie utilizatorii mai mult de persoanele și lucrurile care conteaza pentru ei. Utilizatorii pot imortaliza momente importante din viața lor cu ajutorul camerei principale de 8 MP cu Autofocus, iar integrarea OneDrive permite sincronizarea în cloud în timp real.

Allview Impera i_ Impera S Si Impera i Noile Telefoane Allview Cu Windows

 

Imperia I include în același timp funcționalități precum Live Tiles care aduc informațiile relevante mai aproape de utilizator; Action Center, ce arată notificările și activitățile noi ale utilizatorului; Senses, o suită de funcționalități ce permit gestionarea mai facilă a traficului de date, spațiului de stocare și a duratei de viață a bateriei.

49dbaefda7 Impera S Si Impera i Noile Telefoane Allview Cu Windows

Ambele modele aduc putin cu gama de telefoane Viper si cred ca vor avea succes datorita specificatiilor tehnice bune si a preturilor mai mult decat accesibile.

4 COMENTARII

  1. Caracteristici de top. Un telefon bun pentru oameni de business.Are un display generos si luminos, procesor puteric si o camera foto care face poze clare si in culori vii. Pretul mi se pare mic pentru un dual sim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here