Connect with us

Stiri despre telefoane

Vrei sa incarci telefonul, dar se incarca incarcatorul, cazul iPhone 15

Published

on

Vrei sa incarci telefonul, dar se incarca incarcatorul, cazul iPhone 15, smartphone din nou in centrul atentiei si deja au curs destul de multe articole care aratau diversele probleme cu care se confrunta noua serie.

Insa, asa cum am mai spus-o, cat timp sunt cazuri izolate, nu ar trebui sa fie probleme pentru Apple. Si asa se intampla chiar si cand apare un flagship nou cu Android, incep sa curga relatarile utilizatorilor, unele in care expun tot felul de probleme.

Dar de data aceasta, situatie este si putin comica!

Advertisement

Una dintre cele mai mari schimbari pe care Apple le-a facut anul acesta a fost inlocuirea portului Lightning cu un port USB-C. Acesta a fost un pas important, dar nu fara a fi lipsit de unele mici probleme. Utilizatorii au raportat ca atunci cand isi incarca telefonul folosind o baterie externa, iPhone 15 Pro incepe sa incarce bateria externa in loc ca el sa adune energie.

Acest comportament neasteptat a fost confirmat de mai multi posesori si pare sa fie un bug care trebuie rezolvat de Apple, probabil o vor face printr-un update de soft, asa cum au rezolvat si cu problemele legate de incalzirea excesiva, valorile SAR marite, etc. Si este bine ca se raporteaza si ca se scrie despre aceste mici neplaceri, ele ajung la producator si vor fi remediate.

iPhone 15 Pro a introdus si capacitatea de incarcare inversa. Teoretic, aceasta ar permite acestui telefon mobil premium sa incarce un alt dispozitiv Apple, cum ar fi un alt iPhone sau un set de AirPods.

Advertisement

Cu toate acestea, aceasta functie pare sa fie defectuoasa in acest moment, deoarece s-au raportat cazuri in care iPhone 15 Pro a incarcat un iPad Pro, ceea ce nu ar trebui sa se intample. Asteptam sa vedem ce anume se va mai intampla cu noua gama de telefoane de lux si prin ce peripetii vor mai trece!

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des