Acasă Stiri despre telefoane Cand apar ultimele episoade din La Casa de Papel sezon 6

Cand apar ultimele episoade din La Casa de Papel sezon 6

1

Cand apar ultimele episoade din La Casa de Papel sezon 6 – Veste buna pentru fanii serialului, unul dintre cele mai succes de pe Netflix. Daca prima parte a seriei a avut premiera in luna septembrie, vom avea parte de final incepand cu data de 3 decembrie 2021.

Serialul a fost initial pentru postul spaniol de televiziune Antena 3. In 2017, Netflix a achiziționat drepturile de difuzare și a distribuit prima parte a sezonului in data de 25 decembrie, la nivel mondial.

Din pacate, daca nu mai apar ceva surprize, acesta ar urma sa fie ultimul sezon al indragitului serial in care joaca (printre altii) Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna.

Trailer La Casa de Papel sezon 6

Initial, serialul s-a numit Los Desahuciados (The Evicted) si a fost conceput pentru a atrage fanii filemlor de acțiune, thrillere și suprarealism. Castingul s-a tinut in 2016 si s-a intins pe dutata a 2 luni de zile. Personajele serialului nu au fost conturate inca de la inceputul, acestea au luat forma pe baza performanței actorilor.

Interesant este ca acest serial nu a fost filmat laFabrica de monede și timbre naționale a Spaniei, producatorii neavand succes in a avea locatia (exteriorul) la dispozitie. In schimb, au reusit sa mute locatia la Consiliul Național de Cercetare Spania. Scenele din interior au fost filmate in studio.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.