Acasă Telefoane Chinezesti Au inceput clonele de Huawei P20, Vkworld K1 telefon cu 3 camere

Au inceput clonele de Huawei P20, Vkworld K1 telefon cu 3 camere

4
nofollow

Au inceput clonele de Huawei P20 (PRO), Vkworld K1 telefon cu 3 camere foto, cred ca este primul terminal chinezesc produs de o companie mai mica ce anunta un astfel de telefon.

Vkworld K1 va avea nu mai putin de 3 senzori foto principali plus unul secunar, 4 in total. Am mai avut astfel de telefoane cu 4 camere, insa erau 2 in fata si doua in spate.

Insa, stim ca telefoanele chinezesti au degeaba doi senzori foto, in majoritatea cazurilor este un setup inutil. Va schimba Vkworld K1 acest aspect si va fi un telefon cu adevarat prformant la acest capitol?

vkworld k1

Slabe sanse sa se intample asta, cred ca acei 3 senzori sunt pusi acolo numai sa impresioneze. Insa, pana sa vedem rezultatele, trebuie sa stiti ca acest telefon va fi lansat la jumatatea anului, nu avem multe detalii tehnice pentru moment.

Stim numai ca Vkworld K1 va avea unul dintre acesti senzori cu un zoom optic 2x, destul de impresionant pana la urma. Un acumulator de 4000 mAh, sistem de operare Android 8 Oreo, procesor cu 8 nuclee si 4GB RAM plus 64GB stocare.

Acestea sunt singurele date tehnice disponibile in acest moment.

4 COMENTARII

  1. Nu mă deranjează clonele, dar pune mă acolo un Helio P60 și ți-l cumpăr, alt rahat de soc de la Mediatek nu merită banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here