INEW U3, telefon ieftin dar cu tehnologie 4G si procesor 64 bit – Cam atat am remarcat de la acest model si observ iarasi faptul ca producatorii chinezi incearca sa arunce in fata cate un atu cu speranta ca isi vor vinde modelele. Asa se intampla si in cazul acestui telefon sub brand INEW, modelul U3, smartphone ce desi nu sta bile la capitolul specificatii tehnice se mandreste cu 4G LTE si procesor pe 64 bit.

Desigur ca la asta se gandesc astfel de producatori si aduc in prim plan telefoane ca acesta. Adica, avem 4G si de restul nu prea ne intereseaza, insa probabil sunt si utilizatori care cauta si astfel de telefoane mobile, unde mai pui ca acest telefon mobil este fabricat pe o structura metalica si dispune de senzor infrarosu. toate bune si frumoase pana acum, insa rezolutia ecranului cam lasa de dorit dar avand in vedere ca diagonala este de numai 4.5″ posibil ca acest aspect sa nu deranjeze foarte tare.

4.5 inch INEW U3 4G Smartphone Android 5.1 MTK6735 64bit Quad Core 1.0GHz 8GB ROM GPS Bluetooth 4.0 INEW U3, telefon ieftin dar cu tehnologie 4G si procesor 64 bit

Iata si tabelul cu specificatii tehnice:

CITESTE SI:  Koolnee K3 este anuntat oficial, "flagship de buget"

[komper pid=165 category=1]

Tocmai aceste specificatii tehnice in contrast fac din acest telefon interesant si cu toate ca firma INEW nu este un nume mare in aceasta nisa, incearca sa faca ceva destul de ok si sa mentina preturile mici. Acest model are totusi 4G LTE, senzor infrarosu, procesor 64 bit si este fabricat din aluminiu fiind disponibil si in mai multe culori.

inew_u3 INEW U3, telefon ieftin dar cu tehnologie 4G si procesor 64 bit

INEW U3 face parte acum dintr-o promotie si oferta de pret poate fi vazuta in cadrul magazinului. Everbuying.net caci despre el este vorba, ofera si un cupon de reduceri pentru un telefon mult mai performant si mai interesant, adica LETV LeEco LE1 PRO X800, cuponul scade pretul si este acesta: LT1PEB.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree