Instalare CWM recovery pe Allview E2 Living – Daca doriti sa instalati o versiune customizata a sistemului de operare Android pe Allview E2 Living sau sa instalati anumite aplicatii in acest mod trebuie sa aveti acces root si un custom recovery instalat pe telefon. tutorial de root gasiti in sectiunea root/allview, iar in cele ce urmeaza am sa va pun la dispozitie fisierul recovery si modalitatea de instalare pe telefonul Allview E2 Living (Xolo A500 Club). Urmati tutorialul pe propria raspundere!

Fisierul CWM recovery il descarcati de AICI si procedati in felul urmator:

wewewe Instalare CWM recovery pe Allview E2 Living

-Trebuie sa aveti acces root si bateria incarcata.

– Descarcati aplicatia Mobileuncle mtk Tools de AICI si instalati-o pe telefon.

– Copiati fisierul descarcat anterior pe cardul de memorie 

-Porniti aplicatia pe telefon, cautati si lansati ramura Recovery Update. Acolo veti vedea fisierul recovery pe care l-ati copiat pe card.

-Alegetiacel fisier si instalati-l. La final veti fi intrebat daca doriti sa reporniti telefonul in noul mod recovery customizat. Selectati da sau nu.

-Asta a fost tot! Acum aveti un mod recovery customizat instalat pe telefonul Allview E2 Living.

11 COMMENTS

  1. Cea mai mare prostie sa faci root la tel, lasa telu sa functioneze asa cum e el nu cum vrei tu si dupa daca pierzi garantia plangi :-j

  2. Jhon, metoda este testata si functionala. Pacat ca nu mai am telefonul sa ti dovedesc…nu stiu insa ce versiune de firmware ai tu, insa nu ar trebui sa conteze!

  3. Am root pe e2 living am facut exact cum ai scris mai sus… la sfarsit Mobileuncle MTK a intrebat daca vreau sa reporneasca in modul recovery, am selectat DA sa vad daca a mers si surprizaaa: nici urma de cwm recovery 🙂 Am vazut ca ai intrebat mai sus de versiune si este android 4.4.2. telefonul nu a patit nimic si oricum nu-mi pare rau ca nu a mers deoarece nu am versiune de android lollipop sa o pun pe el sa vad cum merge. Te salut

  4. Ciudat…
    Prima oara l-am flash-uit si a mers… Dar a trebuit sa-i rescriu Android-ul stock 4.2.2 ca am umblat in el si i-am bulit ceva in ROM, si l-am reupdatat la 4.4.2.
    Acum nu mai merge flash-uit, se face ca-l flash-uieste si cand te pune la reboot intra in recovery-ul lui original…
    Ma gandesc sa nu fie bulit link-ul… Oare daca iau alt link de cwm are ceva?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree