Acasă Firmware Allview Instalare CWM Recovery Pe AllView P5 QUAD

Instalare CWM Recovery Pe AllView P5 QUAD

29

Instalare CWM Recovery Pe AllView P5 QUAD

Daca vrei sa instalezi un ROM customizat pe acest model de telefon Allview, trebuie neaparat sa schimbi varianta de recovery cu care vine telefonul cu una customizata special pentru el.

De indata ce ai CWM instalat pe AllView P5 QUAD, poti instala o versiune customizata de Android, poti face un backup complet al intregului sistem de operare, poti restaura cand doresti un backup, poti reveni la setarile din fabrica sau poti face operatiuni mai complicate ce tin de functionarea corecta a sistemului de operare.

Tineti cont ca un CWM este practic un BIOSA al telefonului si modificarile sau setarile trebuie facute cu atentie. Nu folosi acest CWM pe alt produs Allview, sau al altei firme.

1- AllView P5 QUAD foloseste un procesor MediaTek, motiv pentru care trebuie sa instalezi din Google Play aplicatia Mobileuncle MTK Tools.

2- Descarca noul CWM recovery de AICI. Acum, copiaza pe cardul de memorie fisierul.

3- Deschide aplicatia Mobileuncle si navigheaza in sectiunea “recovery update”

4- Alege acum fisierul pe care l-ai copiat la pasul nr.2 pe cardul de memorie.

5- Alege sa pornesti instalarea fisierului, operatiunea desfasurandu-se in cateva secunde.

6- La final, poti alege sa intri in noul CWM sau daca preferi o poti face ulterior tot prin intermediul aplicatiei Mobileuncle.

Asta a fost tot !

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

 

29 COMENTARII

 1. Dan – daca ai custom cwm poti baga un custom rom, daca ai stock cwm poti instala un backup al altui utilizator sau o reinstalare de firmware cu SP Flash. Din pacate, nu am aceste fisiere!

 2. Seara buna,

  Toata ziua am incercat sa ii dau de cap, insa fara folos.
  Chiar am nevoie de ajutor, cateva indicatii. Orice care ma poate ajuta sa il fac functional..
  Are cineva un fisier de restore ? Oare o merge ?

 3. Buna

  Eu am patit de la update de pe site la allview . I-am facut update-ul si ii arata sigla allview si isi da reset incontinuu.

  Am incercat cu SP Flash dar nu se conecteaza cu telefonul , chiar daca am instalat si driver usb abd.
  Am trimis de 2 zile mesaj la suport la allview si nici acuma nu raspund astia ….

 4. Salut. Am virusat telefonul p5 quad si am dat revenire la setarile din fabrica dar s-a instalat mai multe prostii printer care si WeQR cred ca o aplicatie care nu imi mai da voie sa intru in telefon , spune ca aplicatia weqr nu a pornit , are ok dar nu il ia . am vrut sa rescriu memoria telefonului dar nu gasesc sectiunea advanced cand dau” +” si power . Ce pot face ? Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here