Instalare CWM Recovery pe Allview Viper i – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti instala simplu un recovery customizat pentru telefonul Allview Viper i. Un CWM este util atunci cand doriti sa rescrieti alta versiune a sistemului de operare Android. Trebuie sa va asigurati ca aveti root facut (tutorial AICI) bateria incarcata si aplicatia Mobileuncle mtk Tools instalata pe telefon. O puteti descarca gratuit din Google Play.

-Atentie! Urmati tutorialul pe propria raspundere si nu il folositi pe alt model de telefon fie el si Allview! Iata cum sa procedati:

wewewe Instalare CWM Recovery pe Allview Viper i

-Descarcati de AICI fisierul CWM si apoi copiati-l pe un SD Card. Introduceti apoi cardul de memorie in telefon.

CITESTE SI:  Allview P8 eMagic primeste un update major de firmware

-Porniti aplicatia Mobileuncle MTK Tools pe telefon, cautati ramura Recovery Update si deschideti-o. Acolo veti vedea fisierul recovery pe care l-ati copiat pe card.

-Alegeti acel fisier (nu altul) si instalati-l. La final veti fi intrebat daca doriti sa reporniti telefonul in noul mod recovery customizat. Selectati da sau nu.

-Asta a fost tot! Acum aveti un mod recovery customizat instalat pe telefonul Allview Viper i.

3 COMENTARII

  1. Cea mai mare prostie sa faci root la tel, lasa telu sa functioneze asa cum e el nu cum vrei tu si dupa daca pierzi garantia plangi :-j

  2. mie imi apare logoul de la android cu un semn de exclamare in el si dupa nu se intampla nimic,ce pot face?

  3. Buna ziua,un Android functionabil pentru acest model de telefon? Nu mai am softul original si asta pe care il am imi mananca bateria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord