Connect with us

Stiri despre telefoane

iPhone 16 Pro ar putea fi lansat cu conectivitate WiFi 7

Published

on

Doar o luna dupa lansarea seriei iPhone 15, informatii despre urmatorul model, iPhone 16 Pro, incep sa circule. Analistul Jeff Pu de la Haitong International Securities a furnizat detalii care ar putea interesa atat investitorii, cat si utilizatorii. Astfel, aflam ca iPhone 16 Pro ar putea fi lansat cu conectivitate WiFi 7.

Camera si Conectivitate

Un upgrade major se prefigureaza la nivelul camerei. Se asteapta ca noul model iPhone 16 Pro  sa fie echipat cu o lentila ultra-wide de 48 de megapixeli. Acesta este un salt considerabil fata de senzorul de 12 megapixeli de pe modelul anterior.

iPhone 16 Pro va suporta cel mai recent standard Wi-Fi 7 si va fi echipat cu un nou modem 5G, cunoscut sub numele de Snapdragon X75. Acesta din urma ar putea oferi viteze de pana la 7,5 Gbps.

Advertisement

Telefonul are putea avea inclusiv conectivitate WiFi 7

Performanta si Ecran

Pe partea de hardware, se asteapta ca telefonul sa fie alimentat de un procesor A18 Pro SoC, fabricat folosind un proces tehnologic de 3nm. Acest cip va fi insotit de 8GB de RAM.

Daca ne uitam si la display, se vorbeste despre o crestere a dimensiunii acestuia cu 0,2 inci. Aceasta modificare ar permite includerea unei lentile tetra-prisma de 12 megapixeli, capabila de un zoom optic de 5x. Jeff Pu a furnizat si informatii despre modelele de baza ale seriei iPhone 16. Acestea ar putea fi echipate cu un cip A17 Bionic si ar putea beneficia de o crestere a memoriei RAM de la 6GB la 8GB.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des