Connect with us

Stiri despre telefoane

DxOmark spune ca iPhone 15 PRO MAX are cea mai buna camera de selfie

Published

on

Intr-o piata de telefoane in continua evolutie, performanta camerei devine un criteriu tot mai important pentru consumatori. iPhone 15 Pro Max, lansat recent, a fost subiectul unor critici mixte (au fost cateva probleme semnalate de utilizatori), dar a primit acum un vot de incredere de la DxOMark, unul dintre cei mai respectati evaluatori in domeniul calitatii camerei.

Scorul impresionant

DxOMark a acordat iPhone 15 Pro Max un scor de 149 pentru camera sa de selfie, cel mai mare scor inregistrat vreodata in testele lor. Acest rezultat il propulseaza pe iPhone 15 Pro Max in fruntea clasamentului, detronand modelul anterior, iPhone 14 Pro Max, care a avut un scor de 145.

Se pare ca avem un campion la fotografia selfie

Caracteristici notabile

Publicatia respectiva a fost “data pe spate” de expunerea precisa si focalizarea rapida si fiabila a camerei. Modul bokeh, care permite izolarea precisa a subiectului de fundal, a fost si el un punct forte.

Advertisement

Camera de 12MP cu diafragma f/1.9 si inregistrare video 4K la 60fps a reusit sa surprinda un nivel ridicat de detalii in lumina puternica, atat pentru fotografii, cat si pentru videoclipuri.

Note si punctaj obtinut in teste

Procesorul si software-ul

Un alt factor care contribuie la performanta camerei este noul procesor Apple A17 Pro, impreuna cu imbunatatirile aduse la nivel de software. Acestea au dus la o performanta semnificativ imbunatatita a camerei, comparativ cu modelele anterioare.

Puncte slabe

Desigur, niciun telefon mobil nu este perfect. Echipa a observat zgomot in toate conditiile de fotografiere. Au fost identificate si probleme ocazionale legate de culoare si focalizare in timpul inregistrarii video.

Advertisement

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171