Acasă Stiri Android Si Noutati Isteria impreuna cu Samsung Galaxy Fold, problemele cu ecranul

Isteria impreuna cu Samsung Galaxy Fold, problemele cu ecranul

0

Samsung Galaxy Fold, telefonul ce costa 2000 USD, cel pliabil care se pare ca deja are probleme. Pe internet, tot mai multe site-uri prezinta poze si filmulete cu aceste presupuse probleme.

Telefonul a fost prezentat in cadrul MWC 2019 (februarie) si din cate stiu, inca nu poate fi cumparat. Au ajuns insa cateva unitati pe ici pe colo (spre review) si pare ciudat ca aproape toate au probleme.

isteria impreuna cu samsung galaxy fold, problemele cu ecranul
galaxy fold

Desigur, sunt unele site-uri care au creeat o adevarata isterie si au publicat o multime de articole, majoritatea sunt anti Samsung Galaxy Fold. Cei de la phonearena.com par a fi campioni la critici, vorbesc despre “disastrous issues”, adica probleme dezastruase. Au facut chiar si un articol de genul “5 things you can buy for $1,980 instead of the Samsung Galaxy Fold”

isteria impreuna cu samsung galaxy fold, problemele cu ecranul

Adevarul pare a fi undeva la mijloc. Adica, poti sa scrii orice, insa cred ca este prea devreme sa discutam despre un “gate fold”. Unitatile au fost trimise de Samsung spre review si pare ca aproape toate au probeleme si unele majore. VIDEO:

Samsung ne spune asa:

„Un numar limitat de mostre pentru review de Galaxy Fold au fost oferite catre presa pentru materiale de review. Am primit cateva sesizari referitoare la display-ul acestor mostre. Vom analiza aceste unitaţi individual pentru a determina cauzele problemelor.

Galaxy Fold are o folie de protectie mai speciala, aceasta face parte chiar din display, nu este chiar o folie obisnuita. Se pare ca cei care au primit telefoanele spre review, au indeparat aceasta folie si automat, au stricat ecranul, se pare ca iremediabil.

Cei de la Samsung au venit iarasi cu o explicatie:

“Ecranul principal de pe Galaxy Fold include acest strat protector, o parte a ansamblului de display, fiind realizat pentru a proteja ecranul de zgarieturi. Îndepartarea acestui strat poate provoca daune”

isteria impreuna cu samsung galaxy fold, problemele cu ecranul

Se pare ca fix acest strat protector, folia mai groasa, este cea responsabila de acele denivelari care au fost vazute in diverse poze sau materiale video, fiind si ele subiect de discutii si mai ales de critici.

isteria impreuna cu samsung galaxy fold, problemele cu ecranul

Este un subiect interesant de urmarit, ramane de vazut ce vor face cei de la Samsung si mai ales, cum vor arata unitatile ce vor fi comercializate. S-a facut si o comparatie cu Note 7, cel ce a fost retras de la vanzare dupa ce mai multe modele au luat foc.

Nu cred ca este cazul aici, discutam totusi despre un telefon de generatie noua cu o tehnologie noua, va mai dura pana cand aceasta se va perfectiona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here