Acasă Telefoane Chinezesti Koolnee K3 – clip video oficial si cateva detalii tehnice

Koolnee K3 – clip video oficial si cateva detalii tehnice

0
nofollow

Koolnee K3 – clip video oficial si cateva detalii tehnice, producatorul ne ofera acum alte specificatii insa din pacate, nici de data aceasta nu le aflam pe toate.

Desi nu ni se comunica modelul procesorului, probabil va fi un MediaTEK de generatie mai noua si asta deoarece aflam ca acest Koolnee K3 va fi dotat cu functie de incarcare wireless.

Chiar daca imprumuta multe detalii de la telefoane produse de companii mari, producatorul ne spune inca o data ca acest terminal va avea un pret mic. Mai aflam un detaliu interesant, K3 nu va avea “notch” si se pare ca cei de la Koolnee nu pregatesc un astfel de smartphone in viitor.

Koolnee K3 va fi insa dotat cu tehnologie “FaceID” care oferă algoritmi de recunoaștere a feței personalizați, display mare cu raport 18:9 si va rula Android 8.1 OREO.

Koolnee K3 – VIDEO:

Ne este pusa la dispozitie o noua fotografie, o vedeti si voi mai jos, partea frontala arata putin diferit fata de ceea ce stiam noi pana la momentul actual:

koolnee k3Intr-un teaser anterior, ni se sugera o asemanare cu un Mi Mix 2 in cazul in care-l privim din fata. Noua poza pare sa ne spuna ceva putin diferit. Se mentin marginile inguste ale ecranului si acum, parca avem parte de un design ceva mai rotunjit. Partea din spate integreaza cei doi senzori foto si un LED flash, observam un design de tip “lumia” ce ofera reflexii interesante in lumina. Nu lipseste nici senzorul de amprente.

K3 urmează o alta filozofie fata de modelele anterioare. Cu K1 și K1 Trio, Koolnee dorește sa ofere telefoane cu specificatii bune si pret mic. K3 se dovedește a fi mai concentrat pe încorporarea celor mai noi tendințe tehnologice într-un singur model, fara a neglija aspectul modern si pretul accesibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here