Acasă Telefoane Chinezesti KOOLNEE K7, aparitie misterioasa la Global Sources Mobile Electronics

KOOLNEE K7, aparitie misterioasa la Global Sources Mobile Electronics

0
nofollow

KOOLNEE K7, aparitie misterioasa la Global Sources Mobile Electronics, eveniment ce are loc pana in data de 21.04.2018 in Hong Kong.

Este un eveniment urias pentru Asia, sunt nu mai putin de 6600 de standuri la care participa diverse companii. Multre dintre acestea prezinta aici modele prototip, unele ajung sa fie produse, altele nu.

Despre compania KOOLNEE si despre toate telefoanele lor, am discutat in mai multe articole, acestia au lansat cateva modele interesante si aflam acum despre unul ce se vrea a fi flagship, varf de gama mai pe intelesul tuturor.

koolnee k7

Cu toate ca acest comunicat a fost trimis chiar de catre producator, este interesant ca nu ni se prezinta imagini cu telefonul si nici cateva detalii legate de specificatii. Stim numai ca se va numi KOOLNEE K7 si va fi fabricat din sticla si metal.

koolnee k7

Pana ne vor sosi alte date despre acest telefon, modelul KOOLNEE K1 care este deja la vanzare in magazine, are parte de o oferta de pret pe aliexpress.com si se bucura de o reducere de 30.5USD.

Sunt 3 magazine in cadrul platformei aliexpress.com ce au aceasta oferta: Egrow , eBest, ZILONG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here