Acasă Tablete Chinezesti LEAGOO KIICAA MIX este oficial, bezel less ce vine in august

LEAGOO KIICAA MIX este oficial, bezel less ce vine in august

0

LEAGOO KIICAA MIX este oficial, bezel less ce vine in august. Asta inseamna practic raspunsul celor de la Leagoo pentru restul producatorilor diin China care ai au anuntat sau lansat pana acum clone de Mi Mix. Asta este si LEAGOO KIICAA MIX, un telefon ce se vrea o varianta accesibila a acelui Xiaomi.

LEAGOO KIICAA MIX

Multa lume crede ca Xiaomi Mi Mix este telefonul care a deschis acest drum, cel al telefoanelor bezel less. Nu este insa asa, Sharp Aquos Crystal este modelul care venea inca din 2014 cu un astfel de design. Insa, se pare ca nu a prins acel moodel, explicatiile nu le gasesc.

Iata-l mai jos pe Sharp Aquos Crystal:

LEAGOO KIICAA MIX nu va fi un concurent pentru Xiaomi Mi Mix, nici nu vrea asta. In schimb, va fi adversar pentru Doogee MIX, Elephone S8, Maze Alpha, Bluboo S1 sau UMIDIGI Crystal. Aici, cititi detalii despre modelele enumerate anterior.

Citeste si despre LEAGOO KIICAA S8, telefon cu design inspirat de Samsung S8.

Pana la aceasta ora, nu avem detalii legate de acest KIICAA MIX, cel putin nu prea multe. Si asta deoarece el abia a fost anuntat oficial si au fost facute publice primele poze.

Aflam totusi ca va avea doua camere foto principale, display de 5.5″ cu rezolutie 1080p (FullHD) si un senzor de amprente frontal. Mai stim ca va fi lansat oficial in luna august, pana atunci cu siguranta ca vom afla si detalii legate de hardware.

Observam totusi din aceste poze de prezentare un design unibody si probabil metalic, camera secundara la baza ecranului si lipsa difuzorului pentru convorbiri. Acesta nu apare in poze, este posibil sa folosesca tehnica celor de la Xiaomi, ma refer la vibratiile trimise prin carcasa gratie unui motoras piezoelectric. Slabe sanse sa se intample asta, pretul telefonului ar creste mult si nu cred ca cei de la Leagoo doresc asa ceva. Ramane de vazut si unde anume este difuzorul pentru convorbiri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here