Acasă Telefoane Chinezesti LEAGOO lanseza in Nigeria servicul “Service Local”

LEAGOO lanseza in Nigeria servicul “Service Local”

0

LEAGOO lanseza in Nigeria servicul “Service Local”, o activitate pe care vor sa o extinda la nivel global, in perioada viitoare. De altfel, acum cateva luni, tot cei de la Leagoo anuntau lansarea in Polonia a unui serviciu asemanator.

JUMIA (magazin online) Mobile Week, eveniment organizat in Nigeria, a reunit o multime de producatori de telefoane mobile, Leagoo s-a numarat printre ei.

În prima zi a evenimentului JUMIA, potrivit statisticilor, 1000 de telefoane LEAGOO au fost vandute in decurs de o ora, iar LEAGOO a ajuns la o valoare record de vânzări – în valoare de un milion de dolari, într-o singură zi. Pana acum, LEAGOO s-a clasat printre cele mai bune 3 branduri de pe JUMIA!

Având în vedere influența crescândă din ce în ce mai rapidă în Nigeria, LEAGOO a introdus “LEAGOO CARE” pentru utilizatorii săi din Africa și a înființat recent un serviciu oficial de asistență în Nigeria.

Programul LEAGOO CARE este dedicat înființării de centre locale de service pe toate piețele LEAGOO majore, astfel încat toți utilizatorii LEAGOO sa se poata bucura de service rapid. Anterior, LEAGOO a înființat deja Centrul de Service din UE (cu sediul în Polonia) și Centrul de Service din Rusia.

Acum, cu centrul de service LEAGOO stabilit în Nigeria, poate fi oferit un suport rapid si de calitate utilizatorilor din aceasta tara. Durata de garanție pentru telefon este de cel mult 1 an, iar accesoriile telefonului au o perioadă de garanție de 6 luni.

Pentru mai multe detalii cu privire la locațiile centrelor de asistența LEAGOO și la centrele de service, consultați site-ul oficial LEAGOO, www.leagoo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here