Leagoo Lead 7 din depozitele din UE fara taxe vamale – Cei de la gearbest.com au din fericire si depozit in Europa, ceea ce inseamna (teoretic) ca nu veti plati taxe vamale la achizitionarea unui produs.

De pe site-ul “Directia Generala a Vamilor” am aflat ca “Bunurile primite ca urmare a unei comenzi efectuată prin Internet, corespondenţă, telefon sau telechat,pot fi eliberate cu scutire de la plata TVA-ului, numai dacă valoarea globală a bunurilor nu depăşeşte valoarea de 10 EURO/trimitere. Taxele vamale se datorează numai în situaţia în care mărfurile comandate de dvs. provin din afara Comunităţii Europene.

LEAGOO Lead 7 este asa cum spuneam un model ce se afla in depozitele gearbest.com din Europa, smartphone ce costa 93$, adica in jur de 370 lei, transportul nu este gratuit ca in cazul cumparaturilor din China, dar macar nu platiti taxe vamale…

ss LEAGOO Lead 7 din depozitele din UE fara taxe vamale

CITESTE SI:  Super telefonul Nokia 9 va fi lansat pe 21 august, sau nu?

Cat despre specificatiile tehnice, acest model are un procesor mtk6582  ARM Cortex-A7 (1.3GHz) Quad Core CPU, ecran interesant, un panou JDI (Japan Display INC) un IPS cu rezolutie HD si diagonala de 5″, camera foto principala  f/2,2 deschidere, captura FHD si senzor de 13 MP, secundara de 5MP, acumulator cu capacitate mare, 4500mAh de tip Li-Po cu tehnologie de incarcare rapida – 80% intr-o ora, Dual SIM dual StandBY, 2G si 3G, dar din pacate fara 4G LTE.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=gRgdmdbOCm4[/wpsm_video]

Telefonul ruleaza Android 4.4 KitKat, are meniu in limba romana si GPS, Bluetooth 4.o, USB, suport OTG, WiFi: 802.11b/g/n dar si Radio FM. Masoara 8.9 mm in grosime si cantareste 165g.

Oferta poate fi vazuta AICI, disponibil pe alb sau negru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree