Leagoo Lead 7 din depozitele din UE fara taxe vamale – Cei de la gearbest.com au din fericire si depozit in Europa, ceea ce inseamna (teoretic) ca nu veti plati taxe vamale la achizitionarea unui produs.

De pe site-ul “Directia Generala a Vamilor” am aflat ca “Bunurile primite ca urmare a unei comenzi efectuată prin Internet, corespondenţă, telefon sau telechat,pot fi eliberate cu scutire de la plata TVA-ului, numai dacă valoarea globală a bunurilor nu depăşeşte valoarea de 10 EURO/trimitere. Taxele vamale se datorează numai în situaţia în care mărfurile comandate de dvs. provin din afara Comunităţii Europene.

LEAGOO Lead 7 este asa cum spuneam un model ce se afla in depozitele gearbest.com din Europa, smartphone ce costa 93$, adica in jur de 370 lei, transportul nu este gratuit ca in cazul cumparaturilor din China, dar macar nu platiti taxe vamale…

ss LEAGOO Lead 7 din depozitele din UE fara taxe vamale

CITESTE SI:  Exclusiv - Noul flagship iHunt P11000 Titan PRO, primele poze

Cat despre specificatiile tehnice, acest model are un procesor mtk6582  ARM Cortex-A7 (1.3GHz) Quad Core CPU, ecran interesant, un panou JDI (Japan Display INC) un IPS cu rezolutie HD si diagonala de 5″, camera foto principala  f/2,2 deschidere, captura FHD si senzor de 13 MP, secundara de 5MP, acumulator cu capacitate mare, 4500mAh de tip Li-Po cu tehnologie de incarcare rapida – 80% intr-o ora, Dual SIM dual StandBY, 2G si 3G, dar din pacate fara 4G LTE.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=gRgdmdbOCm4[/wpsm_video]

Telefonul ruleaza Android 4.4 KitKat, are meniu in limba romana si GPS, Bluetooth 4.o, USB, suport OTG, WiFi: 802.11b/g/n dar si Radio FM. Masoara 8.9 mm in grosime si cantareste 165g.

Oferta poate fi vazuta AICI, disponibil pe alb sau negru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree