Leagoo M5 PLUS, un upgrade cu 4G, camera mai buna si display mai mare

Leagoo M5 PLUS, un upgrade cu 4G, camera mai buna si display mai mare, cel putin asta incearca cei de la Leagoo sa ne transmita prin acest nou model ce urmeaza sa ajunga in magazine in curand. Am testat si eu cateva modele Leagoo si parerile mele despre aceste telefoane le puteti citi AICI.

M5 PLUS va avea conectivitate 4G LTE, procesor cu 8 nuclee tactat la 1.3GHz, display de 5.5″ cu rezolutie HD fata de 5″ varianta initiala, 3GB RAM, camera de 13 MP si compania ne promite ca acest telefon va fi la fel de rezistent fata de primul model, insa nu va bazati pe asta!

leagoo-m5-plus

Cu toate ca am vazut multe companii ce calca pur si simplu cu masina telefoanele, bat cuie cu ele sau sparg nuci, din experienta mea personala va pot spune ca nu este chiar asa. Sunt telefoane bine construite, nu pun la indoiala asta, insa nici pe departe nu cred ca pot fi folosite pe post de ciocan, posibil ca in clipurile pe care le vedem pe Youtube companiile sa foloseasca mostre special construite pentru asta!

CITESTE SI:  Doogee Shot 1 cu doua camere foto apare pe gearbest, iata pretul!

leagoo-m5-plus-1

Pentru moment, mai multe detalii despre Leagoo M5 PLUS nu va pot spune, informatia apare numai pe pagina de Facebook a companiei, asteptam in curand sa aflam si pretul telefonului dar si restul dotarilor.

Mai jos, il vedem pe Leagoo M5 (prima varianta) pe post de ciocan!

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Viva Q10 PRO Noua Tableta De 10 Inci Allview

Viva Q10 PRO Noua Tableta De 10 Inci Allview Allview Viva Q10...
Citeste tot

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *