Acasă Telefoane Chinezesti LEAGOO T5, noul flagship cu 2 camere si 4GB RAM

LEAGOO T5, noul flagship cu 2 camere si 4GB RAM

0

LEAGOO T5, noul flagship cu 2 camere si 4GB RAM, aflam astazi primele detalii oficiale ale acestui telefon mai mult decat interesant, este practic cel mai performant Leagoo, acesta va sosi in iulie 2017 si conform producatorului, telefonul va costa sub 200 USD!

Deja pe site-ul oficial a inceput si o campanie legata de acest telefon, daca va introduceti AICI  adresa de mail, aveti sansa de a pune mana de un cupon de 50 USD reducere si un cadou separat.

Aflam si primele detalii legate de specificatiile tehnice pe care le va avea acest LEAGOO T5, va avea un procesor puternic, doua camere foto principale, una cu senzor Samsung si alta cu OmniVision, acumulator LG dar si memorie RAM Samsung.

Desi nu cunoastem absolut toate detaliile si specificatiile tehnice, mai jos vedeti lista dotarilor asa cum a fost ea trimisa de catre companie, lipseste insa modelul procesorului:

Display de 5.5″ cu rezolutie 1080 x 1920 pixeli

Memorie RAM 4GB

Memorie ROM 64GB

Camera foto principala de 13MP Sony plus 5MP OmniVision, secundara de 13MP tot OmniVision

Procesor cu 8 nuclee, 1.8 GHz, suport LTE 4G

Baterie cu o capacitate de 3000 mAh

Sistem operare Android 7.0 Nougat

Constructie: design metalic, unibody, grosime de numai 7.9 mm

Acestea sunt numai primele detalii legate de acest nou flagship LEAGOO T5, urmeaza ca in curand producatorul sa ne ofere mai multe detalii tehnice si poze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.