baterie

LEAGOO T5c noul smartphone al companiei, iata pret si specificatii

LEAGOO T5c
LEAGOO T5c

LEAGOO T5c noul smartphone al companiei, iata pret si specificatii tehnice, este un telefon cu dotari medii si cu design clasic.

Dupa modelele de varf, Leagoo S8 PRO si Leagoo S8, iata ca a venit si timpul pentru un alt terminal cu pret bun, este o informatie in exclusivitate. Stim deja cele mai importante detalii tehnice, cunoastem si pretul, putem vedea si o poza cu telefonul.

LEAGOO T5c
LEAGOO T5c

LEAGOO T5c aduce destul de mult cu modelul T5 si foarte mari diferente intre ele nu sunt. Cu toate acestea, pentru numai 129.99 USD, noul terminal are dotari destul de bune.

Astfel, intalnim un display cu rezolutie 1080p (403ppi) fabricat de catre SHARP si cu o diagonala de 5.5″, o baterie de 3000 mAh LG, telefonul suporta si incarcare rapida, vine la pachet cu charger de 2A.

LEAGOO T5c
LEAGOO T5c

Procesorul va fi tot un MediaTEK, unul cu 8 nulcee, acesta este ajutat de 3GB RAM. Memoria interna are o capacitate de 32GB, poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie.

LEAGOO T5c are si doua camere foto principale, un senzor Samsung de 13MP si unul OmniVision, acesta are 2MP. Telefonul are un design unibody, este fabricat din metal, senzorul de amprente este amplasat la baza ecranului.

Telefonul costa 129.99 USD si deja campania de rezervari poate fi vazuta pe site-ul oficial. Telefoanele vor fi livrate la inceputul lui decembrie 2017.