baterie

Mai vreti o luna gratuita la Netflix? Adio incepand de astazi

Mai vreti o luna gratuita la Netflix? Adio incepand de astazi

Daca mai vreti o luna gratuita la Netflix, trebuie sa stiti ca asa ceva nu mai este posibil! De ce s-a suparat oare Netflix atat de tare pe utilizatori?

Nici motivul nu este clar, adica nu ni se precizeaza daca este o masura pentru moment, daca vor veni cu o alta oferta sau daca asa va ramane mereu.

Contactati de catre cei de la paginademedia.ro, reprezentantii Netflix Romania au comunicat urmatoarele: “„Analizăm diferite metode de promovare de marketing în România pentru a atrage noi membri și pentru a le oferi o experiență Netflix excelentă

Mai vreti o luna gratuita la Netflix? Adio incepand de astazi

Stim ca pana acum, cei ce doreau o luna de vizionat filme gratuit pe platforma Netflix, isi puteau face un cont fara sa plateasca nimic. Era totusi necesar un card bancar si pentru luna gratuita, chiar daca nu eram taxati.

Mai vreti o luna gratuita la Netflix? Adio incepand de astazi!

Probabil ca prea multi au abuzat de aceasta oferta si apoi sa nu-si fi facut abonament, poate sa foloseasca anumite tertipuri pentru a se bucura in continuare de Netflix. Un alt cont, un alt card, o alta adresa de mail, un alt IP, etc.

Ca sa ne mai impace putin, Netflix vine cu o noua oferta. Cei care isi vor face abonamentul de 7.99 sau 9.99 euro, primesc acces automat la varianta Premium. Aceasta costa in mod normal 11.99 euro si ofera vizionare pe 4 dispozitive in acelasi timp, dar si o calitate 4K HDR.