Connect with us

Telefoane Chinezesti

Manta 7X Telefonul Fara Butoane Fizice

Published

on

Manta 7X Telefonul Fara Butoane Fizice

Asa cum am mai spus-o, tot telefoanele chinezesti sunt cele ce ne surprind si Manta 7X este una dintre dovezi.

Dar telefonul are un pret destul de mare, aproximativ 650$, cam mult as spune cu toate ca este bine dotat.

Advertisement

Principala caracteristica a acestui telefon o constituie faptul ca nu exista butoane laterale asa cum am fost obisnuiti sa gasim pe marginile telefoanelor.

Ele au fost inlocuite aici de niste senzori dispusi pe partea laterala ce tin rol de butoanele de volum si cu ajutorul carora putem selecta diferite functii ale telefonului.

2356gfd

Telefonul foloseste un procesor puternic, un Snapdragon 801 ce ruleaza la frecvente de pana la 2.5Ghz, 2GB RAM, este fabricat din metal si are rezistenta la apa si praf.

Advertisement

Dispune si de o baterie impresionanta cu o capacitate de 4200 mAh, cantareste 200g ceea ce inseamna destul de mult pentru standardele actuale si masoara 9.8mm in grosime.

aa12345

Ecranul este un FullHD 1080p produs de catre Sharp, diagonala de 5.5″ ce acopera 74.96% din suprafata frontala a telefonului.

9087654

 

Advertisement

Camera foto principala are un senzor de 13 MP fabricat de catre SONY, model IMX 214 cu stabilitate optica, dar si camera frontala este una performanta, tot 13MP cu stabilizare optica produsa de Sony, ruleaza Android 4.4.4 KitKat – o varianta customizata de catre producator, are 4G LTE, WiFi, Bluetooth, GPS si 32 GB stocare interna.

sursa sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des